Para İçin Endişelenmeyin İşte Formül: BRİAN CARRUTHERS

Brian Carruthers Network Marketing

Dünyanın en çok kazanan Networkerlerinden biri olan Brian Carruthers,bizlere başarısının sırrını söylüyor.

Network Marketing işinde 300.000’den fazla iştirakçi için hız belirleyici olmadan önce, Brian gayrimenkul alanında başarılı bir kariyere sahipti.

“Gayrimenkulde haftada 6-7 gün 8’den bayılana kadar çalışıyordum. İyi para kazanıyordum ama zaman özgürlüğüm asla yoktu. Network Marketing modelini gördüğümde, benim için çok daha iyi bir yol olabileceğini fark ettim.”

Brian Carruthers

Üç yıl içinde, 30 yaşına gelindiğinde, Brian Network Marketing işinde ilk milyon dolarını yaptı. On yılı aşkın bir süredir 7 haneli bir yıllık gelir elde eden Brian Carruthers inşa ettiği imparatorluğu yönetmeye devam ediyor. Brian başarılı ve bilindik bir “başarı koçu” haline geldi ve insanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oldu. Brian şimdiden binlerce iş ortağına başarılı iş sahibi olmanın yollarını, kurumsal hayatın hengamesinden kurtulmayı ve kendileri için önemli olan şeyleri yaparak aileleriyle daha fazla vakit geçirebilmeyi öğretti.

Brian Carruthers Network marketing

Brian, insanlara yardım etmeyi seviyor ve her gün sonuna kadar kendini işine veriyor. Brian hakkında özel olan şey, hala insanlarla alanda çalışması. O, zirveye çıkıp daha sonra insanların yöneticisi haline gelmedi, o hala gerçek bir örnek olarak onların önünde durmayı seçti. Brian’dan onun da başkalarından duyduğu öğretim teorilerini duymazsınız. Onun yerine, “İşte bu sabah yaptığım araştırmadan bunları öğrendim” dediğini duyarsınız.

Brian Carruthers

“Para için endişelenme.” diyor Brian “Yeterince insanın hayattan istediklerini elde etmesine yardım et ve bu sayede her şey senin için iyi olacaktır. Büyük bir şekilde, sadece kendinize yatırım yapmaya devam edin ve başkalarını da aynı şeyi yapmaya teşvik edin. ”Brian, öğrenmeye, büyümeye ve daha iyi olmaya açlığı olanların kazanmaları gerekenleri bulacaklarını açıklıyor.

Brian Carruthers

Brian’ın Network Marketing İstatistikleri:

·         20 $ Milyon kazanç

·         400 $ Milyon üzerinde takıma ödenen

·         1.500 kişisel üye

·         400.000 distribütör

·         2 Milyon müşteri

 

 

Brian’ın da söylediği gibi,iyi bir lider olmanın ve parasal özgürlüğe ulaşabilmenin  yolu insanlara yardım edip,onlara rol model olmaktan geçiyor diyebiliriz.Peki ekonomik özgürlüge ulasmanın yolları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?