Network Marketing Yaparak Kaldıraç Avantajından Yararlanın

Takım sayıları hızla büyüdüğünde, bu kaldıraçtan kaynaklanır.

Network Marketing veya Doğrudan Satış’ta başarılı her kişi başarılarının işlerinde doğrudan bir kaldıraç olduğunu bilir. Takım sayıları hızla büyüdüğünde, bu kaldıraçtan kaynaklanır.

Başarılı bir Network Marketing işi oluştururken sadece bir kişinin yapabileceği çok az şey var. Sonuçta, her gün sadece 24 saat ve bu da hayatın akışı ile dengelenmelidir.

Network Marketingde kaldıraç gücünü açıklamak için iki senaryo:

Birinci senaryo;

Takım sayıları hızla büyüdüğünde, bu kaldıraçtan kaynaklanır.

Ayşe işinde haftada yaklaşık 10 saat çalışıyor. Her ay 3,000 dolarlık bir satış hacmi (kişisel perakende satış) var ve hiç takım üyesi yok. Sadece kendi çalıştığı kadar komisyon kazanacak çünkü o tek kişilik bir takım. Kazancı sadece çalıştığı 10 saatini yansıtacaktır. Bir sonraki duruma geçmek istiyorsa, işinde daha fazla efor sarf etmek zorunda kalacak.

 

İkinci senaryo ise;

Diğer insanların zamanlarını ve çabalarını arttırmayı öğrendiğinizde, daha az çalışıp daha fazla para kazanabilirsiniz.

Fatma işinde haftada 10 saat çalışıyor. Her ay 500 dolarlık bir satış hacmi var ve 5 kişilik bir takımı var. 5 takım üyesinin her biri, tıpkı Fatma’nın yaptığı gibi, haftada 10 saat çalışıyor. Fatma’nın maaşı, sadece 10 saat çalışmış olmasına rağmen, takım üyelerinin sağladığı kaldıraç nedeniyle haftada 60 saat çalışmayı yansıtıyor.Ve bu da Network Marketing endüstrisindeki kaldıraç kuvvetinin güzelliğidir.

Diğer insanların zamanlarını ve çabalarını arttırmayı öğrendiğinizde, daha az çalışıp daha fazla para kazanabilirsiniz.Kaldıraç daha akıllı çalışmanıza izin verir, bu da gerçek servete neden olur, çünkü artık hiçbir şeye bağlı değilsinizdir.

Takımınız otomatik pilotta, kendinizin saatlerce çalışmanıza bağlı olandan daha fazla çalışır. bu, bu işte zaman özgürlüğü yaratır. Örneğin bir zincir restoranın sahibine bakın. Fiziksel olarak aynı anda on lokasyonda olamaz,zaten bunu istemez de, o yüzden orada çalışan başka insanlar da vardır, ama büyük kazancı yine kendisi alır. Çalışanları çabalarını ve zamanlarını onun için, onun yaşam tarzını yaratmak için ortaya koyarlar.

Ve bu da Network Marketing endüstrisindeki kaldıraç kuvvetinin güzelliğidir.

Yine, her gün sadece 24 saat var ve kaldıraç, ekibinizin çabaları nedeniyle daha fazla saat çalışmış gibi kazanmanızı sağlar. Sadece 10 saat çalışma kapasiteniz olabilir ama çok daha fazla para kazanabilirsiniz.

Bütün bu endüstri bir sayı oyunu;bu nedenle işe alım, büyük ve başarılı bir Network Marketing işini büyütmenin anahtarıdır. Kaldıraç, işleri promosyonlarla hızlı bir şekilde ilerletmeniz demektir. Kaldıraç büyük bir takım yetiştirmeniz demektir. Kaldıraç, size zaman özgürlüğü kazandıran şeydir. Bu endüstride bahane yok. Takım üyelerinize, yaptığınız aynı şeyi yapmasını öğretin ve işinizin kaldıraç ile büyümesini izleyin.