İnançlarımızın Gücü – Randy Gage

Eğer hayallerinizin korkularınızdan büyük olmasını sağlarsanız  hayalleriniz sizi harekete geçirecek ve bu böyle devam edecek.

“İnanç, umulan şeylerin özü, görülmeyen şeylerin de kanıtıdır.”

Bence Network Marketing profesyoneli olmak isteyen herkesin bilmesi gereken bir konu var.

Muhtemelen içinizde, ‘’Benim sorunum tam olarak bu, içimde inanç yok.’’ ‘’Eğer inancım olsa bunu yapabilirdim ama bu inancı nerede bulurum bilmiyorum.’’ ‘’Bu inanç nerede, nasıl bulabilirim?’’ Sanırım bunlar doğru değil. Bence herkesin inancı var. Asıl soru neye inanacağınız olduğu.

Bu işteki ilk 5-6 yılımda içimde inanılmaz inanç vardı. İnsanların sunuma gelmeyeceğine inanıyordum. Sunumlarıma gelen insanların beni reddedip hayır diyeceklerine inanıyordum. İşe katılacakların ilk bir kaç ayda bırakacağını düşünüyordum. Ne oldu biliyor musunuz? İnançlarım ödüllendirildi. Çünkü olanlar tam olarak bunlardı. Ne düşünürsek onu çekeriz. Zihnindeki düşünceler aynı türden çekerler.

Network Marketing’de inancı endişe etmemek gerek;

►Network Marketing İle İlgili Tüm Konu,Soru ve Cevaplar YouTube Kanalımızda

Çünkü Network Marketing kanıtlanmış bir şey. Network marketing dünyanın her yerinde, ve bu ticaretten ayda 200- 300 bin dolar kazananlar var. Geçen sene Network Marketing şirketlerinin 200 milyar$ civarında satışları vardı. Satışın ortalama %40’ını alsan ortalama hepimize toplam 80 milyar dolar ödendi demektir. Bu harika şeyler yaptıran 80 milyar dolar demek! Bu meslekte inancı sorgulamaya gerek yok! Şirketinize inanmamanız için bir sebep yok.

Her şeyi bilinçaltınız yapıyor.

Bilinçaltınız her şeyi bilir. Bilinçaltımızı programladığımızda otomatik olarak her şeyi elde ederiz. Peki bilinçaltımızı nasıl programlarız?

Bir yerden büyük bir pano alıp sahip olmak ve olmak istediğiniz her şeyi panoya doldurun. Hayal yıkıcıların görüp de dalga geçmeyecekleri bir yere koyun! Çevresel görüşünüzde olsa bile bilinçaltınızda programlanacaktır. Olmak istediğiniz her şey orada olmalı! Sadece elde edilecek servetler değil,  hayatın her alanında zengin olmakla ilgili olmalı. Yani ruhani şeyler için, sağlık için yer ayırmanızı öneriyoruz. Ayrıca ağınızın bir haritası da orada olsun.

Takımımdaki herkesin yatak odasında olmasını istediğim 2 şey: Hayal panosu ve ağ haritası.

Çünkü ağın büyüdüğünü görmek inancınızı arttırıyor. Hayalinizi günlük olarak beslemeniz lazım. Eğer korkularınız hayallerinizden büyükse erteleyecek ve hiçbir şey yapmayacaksınız. Boşu boşuna kuruntu yapacaksınız. Ve eğer buna izin verirseniz beyninizi bir sürü uyumsuz şeyle doldurmuş olacaksınız. Cesur olmalısınız.

Eğer hayallerinizin korkularınızdan büyük olmasını sağlarsanız  hayalleriniz sizi harekete geçirecek ve bu böyle devam edecek. Bazı seminerlerde ‘’ Başarana kadar gerçekmiş gibi davran, gidip araba kirala, bütçenin kaldıramayacağı şeyler al, herkes seni taklit etmeye çalışsın!’’ Bu çok kötü bir tavsiye! Gerçekmiş gibi davranmanızı istemiyorum.

Kendi şartlarınızda yaşamanızı istiyorum. İşinize devam etmenizi hafta da 10-15 saatinizi ağınıza ayırmayı, gelirinizi büyütmeyi ve Network Marketing gelirinizi kullanarak işinizi büyütmenizi söylüyorum.

Yani başarana kadar inanmanızı istiyorum.