Soru: VERWAY Nedir Ve Nasıl Bir Firmadır?

80 yıllık bir geçmişe sahip olsa da özellikle 90’lı yılların sonlarına doğru hem ülkemizde hem de dünyada trend sektörlerden biri olmayı başaran network marketing, hızla büyümeye devam ediyor.İnsanlara ek gelir fırsatı yaratmasının yanında, müşterilerin kaliteli ürüne ulaşmasını da kolaylaştıran network marketing sektörüne katılan firma sayısı da her geçen gün artmaktadır.

Networkokulu.net olarak Türkiye’de çalışan hem yerli hem de uluslararası firmalar hakkındaki temel bilgileri “tarafsız” olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Verway nerede kurulmuştur?

Verway, Almanya’da kurulmuş bir network marketing firmasıdır. Almanya doğumlu Türk, İlhan Doğan ise Verway firmasının kurucusudur.

Verway ne zaman kuruldu?

04.11.2017 tarihinde kurulan ve ürünleriyle dünyada network marketing pazarına açılan Verway firması, Türkiye pazarına ise sitesinde yazdığına göre 2018 temmuz ayında giriş yapmıştır.

Verway ürün kategorisi nelerdir?

Verway, ürünlerinde aloe vera bitkisinin özünün bulunduğu sağlık, kozmetik ve temizlik kategorilerinde ürünlerin satışını yapmakta olan bir doğrudan satış firmasıdır.

Verway hakkında ayrıntılı bilgi için >>

Network Marketing Firmasının Saadet Zinciri Olmadığını Nasıl Anlarız?

Network Marketing Şirketleri Hakkında Merak Edilen Sorular

Yasal Bir Network Marketing Firmasını Nasıl Ayırt Edebilirsiniz?

Harika Bir Network Marketing Şirketi Seçmenin 5 Yolu

Network Marketing Ekşi ve Forum Sitelerindeki Yorumlar