Network Marketing’de Başarıya Giden Yol

Ancak, bu istatistiklerle ilgili çok fazla yanlış bilgi var.

Network Marketing sektörü kötü bir üne sahiptir, çünkü yüksek bir “başarısızlık” oranına sahiptir. Ancak, bu istatistiklerle ilgili çok fazla yanlış bilgi var.

Birincisi, genel olarak işletme kurmaktaki başarısızlık oranı oldukça yüksektir. İkincisi, 50 $ ‘a yatırım yaptığınız bir şirketten ayrılmanız 5.000 $’lık yatırım yaptığınız yerden ayrılmanızdan çok daha kolaydır. Son olarak, bu ticari fırsatın sunulma biçimi nedeniyle, birçok kişi, ürünü beğenip beğenmediğine veya pazarlama planını takip etmeye istekli olup olmadığına dikkat etmek yerine, hızlı paraya odaklanır.

Bu konular Network Marketing sektörünün hatası değildir. Herhangi bir ticaret gibi başarı veya başarısızlık da işin sahibine/temsilcisine bağlıdır.

Gerçek şu ki, Network Marketing ticareti başka herhangi bir iş gibidir. Para kazanmak için gerekenleri yaparsanız, Network Marketing ticaretinde de başarılı olabilirsiniz. Network Marketing şirketlerinin çoğu kendi pazarlama stratejilerine sahipken, başarılı olmak için, zamana bağlı organizasyon geliştirme faaliyetlerini kullanmanız gerekir; hedef pazarınızı bulun, pazarınızın ilgisini çekin ve pazarınıza satın.

Network Marketing’de başarı birkaç şey gerektirir:

1) Doğrudan Satış Birliği üyesi olan ve üyelerin etik kurallara uymasını gerektiren bir şirket bulun.

2) Beğendiğiniz bir ürünü veya hizmeti seçin ki böylece başkalarıyla paylaşma konusunda hevesli olabilesiniz.

Tüketiciyi tekrarlayarak düzenli olarak yeniden satış yapabilmeniz için, tüketilebilir bir ürün genellikle en iyi seçimdir.

3) Şirketin geçmişini ve tazminat planını inceleyin.

Paranın nasıl kazanıldığını ve işinizin pazarlanması için önerileri öğrenin.

4) Network Marketing’i bir meslek gibi ele alın.

Neler duyarsanız duyun, Network Marketing kolayca zengin olma planı değildir. Herhangi bir ticaret gibi, hedef pazarınızı tanımlamanızı, pazarınıza ulaşmanızı ve satış yapabilmenizi gerektirir. Size yardımcı olacak bir sponsorunuz var, ancak sizin için işi o yapmayacak. Bu ticarette başarı, herhangi bir işteki başarınız gibi, yaptığınız işin kalitesine dayanır.