Soru: LEA Nedir Ve Nasıl Bir Firmadır?

80 yıllık bir geçmişe sahip olsa da özellikle 90’lı yılların sonlarına doğru hem ülkemizde hem de dünyada trend sektörlerden biri olmayı başaran network marketing, hızla büyümeye devam ediyor. İnsanlara ek gelir fırsatı yaratmasının yanında, müşterilerin kaliteli ürüne ulaşmasını da kolaylaştıran network marketing sektörüne katılan firma sayısı da her geçen gün artmaktadır.

Networkokulu.net olarak Türkiye’de çalışan hem yerli hem de uluslararası firmalar hakkındaki temel bilgileri “tarafsız” olarak sizlerle paylaşıyoruz.

LEA nerede kurulmuştur?
Yerli Network Marketing firmalarından olan LEA, Trakya Serbest Bölgesinde kurulmuş olan Giz Cosmetics markası olup, İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Dekoratif kozmetik ürünlerinin önde gelen üreticilerinden ve ihracatçılarından biri olduklarını belirten Giz Cosmestics, Trakya Serbest Bölgesinde bulunan 4500 M2 alana kurulu fabrikasında yıllık 50 milyon adet üretim kapasitesiyle bu alanda önde gelen kurumlardan biridir.

LEA ne zaman kuruldu?
Giz Cosmetics 2006 yılında İstanbul merkezli olarak kurulmuştur.  “LEA, L’Esthétique Absolue” Türkiye’nin en güçlü ve en kalabalık ailesine sahip olma hedefi ile yola çıkmıştır.” sloganı ile hareket eden firma, ISO 9001, ISO 22716, GMP, CPNP ve Helal sertifikalarına sahip olduklarının da altını çizmektedir.

LEA ürün kategorisi nelerdir?
İnternet sitesinde “Bütün ürünleri hipoalerjenik ve dermatolojik olarak test edilmiş, zararlı olduğu bilinen paraben, formaldehit gibi birçok sert kimyasal kullanılmadan üretilmiştir.” diyen LEA firması, bünyesinde Isabelle Dupont, DermaDhose ve Ohso gibi markaları da bulundurmaktadır. Ürün kategorileri içerisinde,  Makyaj ( Göz, Yüz, Tırnak, Dudak), Kişisel Bakım ( Cilt, Dudak, Saç, Rahatlatıcı Krem ve Masaj Jeli), Koku ( Kadın Parfüm, Erkek Parfüm, Vücut Spreyi, Kolonya) bulunmaktadır.

LEA hakkında ayrıntılı bilgi için >>
Network Marketing Firmasının Saadet Zinciri Olmadığını Nasıl Anlarız?
Network Marketing Şirketleri Hakkında Merak Edilen Sorular
Yasal Bir Network Marketing Firmasını Nasıl Ayırt Edebilirsiniz?
Harika Bir Network Marketing Şirketi Seçmenin 5 Yolu
Network Marketing Ekşi ve Forum Sitelerindeki Yorumlar