Network Marketing’de Kopyalamanın Gücü

Network Marketing ticaretindeyseniz kopyalama sizin için çok önemli bir şeydir.

Network Marketing ticaretindeyseniz kopyalama sizin için çok önemli bir şeydir. Bazı insanlar kendilerini kopyalamakta zorlanırlar. Ama kopyalamanın gücü çok büyüktür.

Kopyalamanın gerçek gücünü paylaşmak, vurgulamak için yıllardan beri kullanılan basit bir örnek kullanacağız:

Bu örnek 1 TL ile başlıyor. BU 1 TL her gün kendini 2 kat kopyalayacak bir yeteneğe sahiptir. Soru şu: Bu 1 TL 30 güne kadar ne kadar paraya eşit olacak? Birbirini kopyalayan tam 30 gün!

Birinci gün 1 TL, İkinci gün 2 TL, üçüncü gün 4 TL, dördüncü gün 8 TL diyerek devam ediyor. Ve 30 gün boyunca, her gün kendini 2’ye katlayarak ilerleyen o küçük 1 TL tam olarak 536. 870.912 TL (beş yüz otuz altı milyon, sekiz yüz yetmiş bin, dokuz yüz on iki) olur!

Kopyalama, Network Marketing Endüstrisi ve Siz

Az önce kullanılan kurnaz örnek elbette sadece bir teorik örnektir, kopyalamanın gücünün yanı sıra biriken ilginin gücü vurgulamak için kullanılır. Ama ya kendini kopyalayabilmenin bir yolu olsaydı ve bu kopyalamayla para kazanmana izin veren bir şey olsaydı? Bu, Network Marketing’in gücünü aldığı şey olurdu: kopyalama!

Network Marketing fırsatına başladığınızda, size sponsor olan kişiyi kopyalamış olursunuz. Daha sonra size başarılarını çoğaltmak için ihtiyaç duyduğunuz becerileri öğretecek, böylece siz de başkalarını aynı Network Marketing fırsatına desteklemede başarılı olabileceksiniz. Aldığınız desteğin ardından, yeni bir distribütöre şahsen sponsorluk yaptığınız ya da kuruluşunuzla ilişkilendirdiğiniz her anda kendinizi kopyalamaya başlayabilirsiniz.

Eğitildikçe, bu yeni dağıtıcıları/iş ortaklarını ihtiyaç duyacakları becerilerle eğiterek başarılarınızı kopyalayabileceksiniz. Çok hızlı bir şekilde 2 kişilik sponsorlarınızın her biri 2 sponsor buluyor, onlar da 2 derken grubunuz çok hızlı bir şekilde siz ve 14 distribütör/ortaklık ekibine dönüşüyor. Aktif olarak çalışıyor olup olmadığınızdan bağımsız, kuruluşunuzun tekrar tekrar kendini kopyalaması uzun sürmez. Yarattığınız şey, her gün kendini kopyalayabilen paralar olur!

Network Marketing’de Büyük Olmak Eşittir Kopyalama

Birçok kişi size Network Marketing endüstrisinde iyi para kazanmak için büyük gruplara sahip olmanız gerektiğini söyleyecektir. Bu grupların inşa edilmesi zordur ve sadece en tabandakiler işe yarayabilir. Yukarıda vurguladığımız gibi, Network Marketing ile ilgili en büyük efsanelerden biri budur.

Ürünü sürekli satan ve böylece iş hacmi yaratan bir organizasyona sahip olmanız gerekmiyor. Anlamanız gereken şey, bunu kendi başınıza yapmanız gerekmeyeceğidir. Bu sayfadaki bilgilerden de görebileceğiniz gibi, grubunuzu boyutlandırmak için kaldıraç ile birlikte çoğaltma gücünü kullanacaksınız. Organizasyonunuz boyunca kopyalanan başarılarınızın tutarlı bir şekilde artması ile, nispeten hızlı bir zaman diliminde, artık bir gelir elde etmeye başlayacaksınız.

Kalan gelirin miktarı, grup büyüklüğünüze ve tazminat planınıza dayanacaktır. Daha büyük bir artık gelir kazanmak ister misiniz? Ekibinizle çalışmaya devam edin ve paranızı artırın! Ve bizi takip etmeyi unutmayın.

Bu konuda sizin tecrübeleriniz nelerdir? Bizimle paylaşmanızı isteriz…