Burç Yorumları – Girişimciler İçin 2022 Yılı Nasıl Geçecek?

2022 Yılı Burç Yorumları - 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekimden sonra Jüpiter Balık burcunda olacak. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında ise Koç burcunda olacak.

Girişimciler için 2022 yılı burç yorumları hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık. Astroloji yorumları, kişisel gelişim, ilişkiler, para ve daha birçok konuda sizlere beklentileriniz hakkında fikir vermektedir. Peki 2022 yılında girişimcileri neler bekliyor?

2021 yılı ekonomik krizlerin, salgın hastalıkların, depremlerin, yangınların, mücadelenin olduğu zor bir yıldı. Kimilerinin krizi fırsatı olurken, kimilerinin fırsatı kriz oldu. 2021 yılına güle güle derken, 2022 yılına güzel dilekler, ümitler, dualarla merhaba diyoruz.

2021 de değişken olaylarla karşılaştık. Ama 2022 de enerjiler değişiyor. Daha somut, daha elle tutulur olaylarla karşılaşabiliriz. Daha sağlam temeller atılıyor bu yıl. Gelin bu yılın dinamiklerine birlikte bakalım:

Burç Yorumları – Girişimciler İçin 2022 Yılı Nasıl Geçecek?

11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekimden sonra Jüpiter Balık burcunda olacak. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında ise Koç burcunda olacak. Jüpiter, iyimser bir gezegendir. Bolluk bereket verir. Aynı zamanda büyüteç görevi de görür. Sorunları büyütür ama devasını, şifasını da verir. Jüpiter aynı zamanda çok para harcatır ve kilo aldırır. Özellikle Balık ve Koç burçları daha dikkatli olması gerekiyor bu konularda. Jüpiter Balık burcunda iken su ve toprak gruplarına ( Boğa, Başak, Oğlak, Akrep, Balık ve Yengeç) güzel enerji veriyor. Aynı zamanda bu burçlara evlilik de getirebilir.

2021 de Satürn Kova burcundaydı ve bu yıl da Kova burcunda olacak. Satürn bir baş öğretmendir. Size kendinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmak için değişimlere açık olmanız gerektiğini öğretiyor. Satürn, sağlam temeller inşa etmek istiyor hayatınızda. Sınava sokar, notunu verir.

Nisan ayında Balık burcunda Jüpiter-Neptün kavuşumu yaşanıyor. Finansal konularda küresel anlamda sıkıntılar olabilir. Bu dönemde yatırımlarınızı doğru yönlendirmelisiniz. Para piyasaları dünya genelinde sıkıntılı görünüyor.

Bu yılki tutulmalar Boğa ve Akrep aksında yaşanıyor. Bu yıl Boğa ve Akrepler için enteresan geçecek.

İlk Güneş tutulması 30 Nisan, ilk Ay tutulması 16 Mayıs, ikinci Güneş tutulması 25 Ekim, ikinci Ay tutulması 8 Kasım tarihlerinde olacak. Ay tutulması sonlanmaları, Güneş tutulması ise başlangıçları ifade eder. Tutulmalar hangi evinizde gerçekleşiyorsa o ev konularında büyük değişimler, dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Bu sene sosyal gezegenlerin hepsi de retro yapıyor. Venüs, Merkür ve Mars.

Merkür yine üç kez retro yapacak. İlki Ocak ayında Kova burcunda, ikincisi Mayıs ayında İkizler burcunda ve üçüncü Merkür retrosu ise, Eylül ayında Terazi burcunda olacak. Bildiğiniz gibi Merkür retrosu zamanı yeni başlangıçlar, yeni girişimler, sözleşmeler, anlaşmalar, yeniliğe dair ne varsa yapılması doğru değildir. İletişimde problemler yaşanabilir. Elektronik cihazlarınız bozulabilir. Bu dönemde daha çok yarım kalan işlerinizi tamamlamak daha doğru olacaktır. Ekim ayında Satürn-Uranüs karesi yaşanıyor. Bu kare, genelde bir düzeni yıkmak, bozmak ister. Bu ay daha dikkatli olun. Hangi evinizde yaşanıyorsa, o alanda ani beklenmedik durumlar yaşanabilir, o konularda sizi zorlayabilir. Kasım 2022-Ocak 2023 arası Mars İkizler burcunda retro yapıyor. İletişiminizde gerginlikler olabilir. Ticari faaliyetlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz.

Not: Ön görüler daima yükselen burca göre yapılır. Bu yüzden yükselen burcunuzu okumanızda fayda var. Mutlu yıllar… 

Liderlerin Yaptıkları 13 İletişim Hatası >>


Koç Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

2021 yılında Satürn ve Jüpiter Kova burcunda.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde koç burcunu neler bekliyor?

İlişki: 2021 yılında Satürn Kova burcundaydı. Bu sene de Kova burcunda olacak. Ancak bu yıl etkisini net bir şekilde gösteriyor. Birtakım arkadaşlarınızın artık gerçek yüzünü görebilir, hayatınızdan onları tamamen çıkarabilirsiniz. Bu yıl sizin için ciddi arınma yılı olacak. Sosyalleşmek, yeni çevre edinmek, ilişki fırsatları anlamında 11 Mayıs – 28 Ekim tarih aralığını iyi değerlendirin. Ciddi giden bir ilişkiniz evliliğe doğru gidebilir. Bu dönem insanlar tarafından beğenildiğiniz, sevildiğiniz bir dönem olacak. Çünkü bolluk, şans, fırsat gezegeni Jüpiter bu tarih aralığında sizin burcunuzda olacak. Bu dönemde evlenebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars Kasım ayında retro yapıyor. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla, arkadaşlarınızla, eşinizle, kariyer çevrenizle iletişiminizde gerginlikler olabilir, sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Mecburi olmadığı sürece ocak ayında cerrahi operasyonlardan uzak durun. Estetik yaptırmayın. Jüpiter sizin burcunuzdan geçerken şifa da getirecektir. Yalnız Jüpiter size kilo aldırabilir. 11 Mayıs-28 Ekim tarihlerinde yemenize içmenize dikkat edin.

Para: Genel yılın gündemi finansal konular olacak. Çünkü bu yılki tutulmalar Boğa ve Akrep aksında gerçekleşiyor. Kazandığınız paralar, gelirinizi nasıl artırabileceğinize dair konular gündeminizde olabilir. Mal, mülk, kredi, tazminat, borç, alacak, verecek konuları ön planda. Finansal düzeninizde bazı bitişler ve başlangıçlar olabilir. Nisan ayında Jüpiter-Neptün kavuşumu yaşanıyor. Finansal konular küresel anlamda çok dikkat çekiyor. Yatırımlarınızı doğru yönlendirin.

Kişisel Gelişim: Satürn Kova burcunda  hayatınızı yapılandırmanız gerektiğini vurguluyor. Hayalleriniz için harekete geçme zamanı. Satürn bu konuda size destek verecek. Jüpiter Balık burcunda kişiyi takıntılı, kuruntulu bir yapıya soksa da kişiyi kendiyle barıştırır. Terapiler, manevi çalışmalar, enerji konuları için güzel bir dönem. Nisan ayında Jüpiter ve Neptün kavuşum yapıyor. Sürpriz bir eğitim getirebilir. 11 Mayısta Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle şanslı bir döneme giriyorsunuz. Doğru adımlar atarsanız, fırsatları iyi değerlendirirseniz muhteşem bir döngü.

Kariyer: Yılın sonunda Venüs retrosu başlıyor. Şubat 2022 ye kadar sürüyor. Kariyer konularında sıkıntılı bir süreç. Kariyerle ilgili hedeflerinizi Şubat ortalarına kadar ertelemenizde fayda var. Bu yılki tutulmalar ticari döngüler, ticari faaliyetler getirebilir. Kariyerinizde bazı sonlar ve başlangıçlar olabilir. Bu yılın sonbaharında ani, beklenmedik değişimler olabilir.

Bu yılki spotunuz: Hayalleriniz için harekete geçme zamanı. Satürn size destek verecek. Ve 11 Mayıs-28 Ekim tarihlerini iyi değerlendirin. 

Milyoner Olmak İçin Öğrenilmesi Gereken 4 Ders >>


Boğa Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

28 Temmuz'a kadar sosyal çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, sosyal çevre ilişkilerinizi hareketli tutacaksınız.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde boğa burcunu neler bekliyor?

İlişki: Satürn geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kova burcunda olacak. Satürn aileyle, eşle, çocuklarınızla olan sorumluluklarınızı sınıyor. Bu alanlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yoksa bütün sıkıntılar ortaya dökülebilir. Satürn size sorumluluk olarak evlilik, çocuk da getirebilir. Nisan ayı civarı sosyal çevre ilişkilerinizde bazı dönüşümler olabilir. Yeni bir sosyal çevreye girme, farklı insanlarla tanışma açısından güzel bir dönem. Ticari ortaklığınız varsa, sizi bunaltan, uğraştıran bir konu varsa ortaklığa son verebilirsiniz.

Sağlık: Yılın ikinci yarısı sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir dönem olabilir.

Para: Nisan ayı civarı parasal konulara dikkat edin. Bu dönemde küresel anlamda da finansal konularda büyük hareketlenmeler olacak. Birtakım krizler de olabilir. Bu dönem büyük riskler almayın. Yılın ikinci yarısı bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilir; ev, araba alabilirsiniz. Ekimden sonra gökyüzü biraz karışacak. Parayla ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir. Finansal anlamda Ekim ayına kadar ne yapacaksanız yapın.

Kişisel Gelişim: Hayatınızda her türlü alanda esnek olmanız gerektiğini vurguluyor gökyüzü. Güç sizin elinizde. Gücünüzü önce kendiniz için kullanın. ‘Ben’ demeyi öğrenmeniz gereken bir yıl. İmajınızı, düşüncelerinizi değiştiriyorsunuz. Bu yılın ilk yarısı hedeflerinize, amaçlarınıza odaklanın. Hiç beklemediğiniz destekler görebilirsiniz. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında daha çok manevi konulara odaklanıyorsunuz.

Kariyer: Nisan ayında Balık burcunda Jüpiter-Neptün kavuşumu yaşanıyor. Kariyerinizde sorunlar olabilir. Bu sorunlar hayırlı olabilir. Ekim civarı kariyerinizde beklenmedik değişimler olabilir. Yılın ilk yarısı birçok projelerde destekleneceksiniz. Yılın ikinci yarısı, yurtdışıyla iş yapıyorsanız oralarda daha aktif olabilirsiniz. Sanal işlerde şansınız açık.

Bu yılki spotunuz: Bu yıl ben demeyi bilin. İlişkilerinizde biraz esnek olun. 

Komfor Alanı Ve Agave Kaktüsü Hikayesi >>


İkizler Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

Yurt dışı bağlantılı konular, yurt dışına taşınma, seyahat gibi durumlar söz konusu.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde ikizler burcunu neler bekliyor?

İlişki: Sosyal çevrenizde değişimler, yeni insanlarla tanışma, yeni arkadaşlar edinme durumları söz konusu. Bu yıl anne baba olmaya karar verebilirsiniz. Toplumsal statünüz değişebilir. Nisan ayında Jüpiter-Neptün kavuşumu var. Ailevi ilişkilere dikkat edin. İkili ilişkilerde zorlayıcı etkiler olabilir. Aşk hayatınızda, evliliğinizde, ticari ilişkilerinizde problemler çıkabilir. Yılın ikinci yarısı arkadaşlarınızdan, uzağınızda olan insanlardan destekler açısından güzel bir dönem.

Sağlık: Sinir sistemi, üreme, akciğerle ilgili sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yeme içmenize, uyku düzeninize dikkat edin. Kötü alışkanlıklarınız varsa bırakın.

Para: Venüs Ocak ayında retro vaziyette. Finansal alanda daha dikkatli olmanız gereken bir ay. Aileyle ortak maddi konular, bankalar sizi yorabilir. Ekim ayında maddi konulara dikkat edin. Beklenmedik ani durumlar olabilir. Yılın ikinci yarısı çevrenizden maddi destekler görebilirsiniz.

Kişisel Gelişim: Yarıda bıraktığınız eğitime devam edebilirsiniz. Yeni eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Bu sene hayatı sorguluyorsunuz. Olayları akışına bırakmazsanız zorlanabilirsiniz. Hayatı biraz yavaş yaşamanız gerekiyor. Böyle yaparsanız Kuzey Ay düğümüyle kendinizi bambaşka şekilde ortaya koyacaksınız. Yılın ikinci yarısı, kendinize yeni hedefler, amaçlar buluyorsunuz. Bunları hızlıca gerçekleştirmeniz için Jüpiter size destek verecek.

Kariyer: Kariyerinizde sürpriz gelişmeler, başlangıçlar olabilir. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında kariyer anlamında fırsatlar geliyor. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu yılki tutulmalar kariyer hayatınızda başlangıçları, sonlanmaları getirebilir. Bu sene kendinize alternatif kariyer yaratın. Eğitim alın. Yeni arayışlara girin.

Bu yılki spotunuz: Amaçlarınızı, hedeflerinizi iyi koyun. Vizyon sahibi olarak, algınızı geliştirerek kendinizi donanımlı hale getirin. 

İçe Kapanık İnsanlar İçin Networking İpuçları >>


Yengeç Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

30 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçmesiyle beraber mutlu, keyifli aşkı hissedeceğiniz zamanı yaşayabilirsiniz. 1

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde yengeç burcunu neler bekliyor?

İlişki: Bu yıl bireysel ya da ekip içerisindeki faaliyetlerinizde denge bulmanızı gerektiren bir yıl olacak. Bu yıl geçen seneye göre daha sosyalsiniz. Daha çok insanla konuşuyor, görüşüyorsunuz. Sosyal yaşamda daha aktifsiniz. Aşk hayatınız için şanslı bir yıl sizleri bekliyor. Yılın ilk yarısı çocuk sahibi olmak adına güzel enerjiler var. Ekim civarı, aşk ilişkilerinizde, sosyal ilişkilerinizde, ticari ilişkilerinizde sallantılar olabilir. Dikkat edin.

Sağlık: Yılın ilk yarısında kilo alabilirsiniz. Nisan ayında sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Para: Ortaklı paralar konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Alacaklarınızı almakta zorlanabilir, borçlarınızı ödemekte gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı gelirinizde artış olabilir. Kimsenin parasına güvenmeyin. Kendi paranızı kazanın. Ailem, eşim dostum nasıl olsa bana destek oluyor demeyin.

Kişisel Gelişim: Yılın ilk yarısı Jüpiter size yaşam enerjisi veriyor. Hayata farklı gözlerle bakmaya başlıyorsunuz. Nisan civarı eğitim hayatınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ekim ayı civarı bilinçaltınızda bastırdığınız korkular nüksedebilir. Yılın ikinci yarısı kendinizi geri planda tutmak isteyebilirsiniz. Sevmediğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. 

Kariyer: Unvanınız artabilir, terfi alabilirsiniz.  Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında Koç burcunda olacak. İşinizde, kariyerinizde kendinizi gösteriyorsunuz. Yeni bir işe girmek, işinizde yükselmek, büyük sorumluluklar almak ve bu sorumlulukları mutlulukla yerine getirmek gündeminizde olacak. 

Bu yılki spotunuz: Gelenekçi yapınızdan çıkıp değişime, dönüşüme açık olun, direnmeyin. 

Hızlı Öğrenmek İçin 7 Önemli Beceri >>


Aslan Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

Kimi Aslanlar, evlenebilir, kimi Aslanlar boşanabilir, kimilerine ortaklıklar getirebilir.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde aslan burcunu neler bekliyor?

İlişki: Venüs’ün Oğlak burcunda retrosuyla yıla başlıyoruz. Kariyer ilişkilerinize, ikili ilişkilerinize dikkat edin. Satürn yedinci evinizde olacak. İlişkiler konusunda sınanabilirsiniz. İş ortaklıkları konusunda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Aşk ilişkilerinizde eksiklikler varsa ön plana çıkabilir. Karşılıklı sorumluluk almanız gerektiğini vurguluyor Satürn. Satürn, yeni aşklar, yeni iş ortaklıkları, evlilikler de getirir. İlişkilerde neyi yanlış yapıyorsunuz görmeniz gerekiyor. İş sizde bitiyor. Nisan ayında çocuklarınızla ilgili problemler sizi biraz yorabilir. Ekim civarı ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yılı bitirirken kariyer ilişkileri  mücadeleli, sosyal ilişkiler zorlu geçebilir.

Sağlık: Çocuklarınız varsa çocuklarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Venüs retrosu döneminde yani Ocak ayında sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Para: Jüpiter Balık burcundan geçerken finansal olarak bereketli bir yıl sizleri bekliyor. Kendi maddi kaynaklarınız dışında farklı maddi kaynaklardan yararlanma fırsatı gelebilir. Kredi çekebilir, bir yatırım yapabilir veya ev alabilirsiniz.

Kişisel Gelişim: Enerji konularıyla ilgilenebilir, meditasyon, yoga yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. 11 Mayıs – 28 Ekim tarihleri arasında Jüpiter Koç burcunda olacak. Hayata bakış açınız değişiyor. Manevi, derinlikli konular, farkındalıklar gündemde olacak. Eğitimlerde, sınavlarda başarı sağlayabilirsiniz. Yaza doğru dış görünüşünüzde değişim, dönüşüm yapabilirsiniz.

Kariyer: Jüpiter Balık burcundan geçerken bir ortağınızla ticari girişimler yapabilirsiniz. Yayıncılıkla ilgili işiniz varsa, yurtdışı bağlantılı işiniz varsa 11 Mayıs – 28 Ekim tarihleri arasında güzel destekler alıyorsunuz. Tutulmalarla birlikte kariyerinizdeki  değişimlere hazır olun.

Bu yılki spotunuz: İlişkilerinizde karşılıklı sorumluluklar alın ve empati yaparak karşı tarafla konuşun. 

2021 İçin Edinmeniz Gereken 21 Kişisel Gelişim Hedefi >>


Başak Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

Uzakta yaşayan akrabalarınızla ilgili duygusal meseleler 19 Kasım'da gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla beraber devreye girebilir.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde başak burcunu neler bekliyor?

İlişki: Ocak ayında Venüs retro yapıyor. Aşk konuları, çocuğunuzla ilgili konular sizi yorabilir. Kardeşlik, arkadaşlık, akrabalık ilişkilerinde dönüşümler olabilir. Jüpiter 11 Mayıs’a kadar Balık burcunda olacak. Bu sene ilişkiler anlamında birtakım fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik anlamında güzel bir dönem. Yeni aşklar, ilişkiler gelebilir. Nisan ayında Balık burcunda Jüpiter-Neptün kavuşumu yaşanıyor. Bu dönem ilişkilerinizi abartabilirsiniz. Bu dönem ailevi ilişkilere de dikkat edin. Yılın ilk yarısı güzel ortaklıklar, ticari ortaklıklar kurabilirsiniz.

Sağlık: Fazla sorumluluk almanız sonucunda sağlığınız bozulabilir. Satürn altıncı evden geçerken ciddi sağlık sorunları getirebilir. Sağlık konularında çok dikkat etmeniz gerekebilir özellikle Ekim ayında. Tansiyon, diz ağrıları, varis, hazımsızlık, bağırsak gibi problemler yaşayabilirsiniz. 

Para: 11 Mayıs-28 Ekim arası Jüpiter Koç burcunda olacak. Finansal konularda şanslar, fırsatlar sizi bulabilir. Farklı maddi kaynaklardan faydalanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı büyük masraflarınızı planlı bir şekilde yapıyorsunuz.

Kişisel Gelişim: Bu sene çok seyahat edebilirsiniz. Uzak ülkelere gidebilirsiniz. O ülkelerde yaşayan insanlarla sık sık görüşebilirsiniz. Yılın ikinci yarısı yurtdışına başvurmaya da hazırlanıyor olabilirsiniz. Öğrenme faaliyetlerinizin arttığı bir yıl olacak. İşinize yaramayan, basit, gereksiz olaylarla uğraşmayın. 

Kariyer: Çalışan bir Başak burcuysanız işinizle alakalı eğitim alın, yeterlilik kazanın. Eğitimden yana, yurtdışı konularından yana şanslı bir yıl. Çalışmayan Başaklar için de kendinizi güncelleme zamanı. Bu yıl Satürn Kova burcunda olacak. İş hayatınızda fazla sorumluluk alacağınız ve yorulacağınız bir yıl. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arası ortaklık, ticari girişimler için güzel bir dönem. Tutulmalarla birlikte bazı Başaklar kendi işini kurmak isteyebilir, ticari girişimlerde bulunabilir.

Bu yılki spotunuz: Donanımınızı yükseltin. Geçmişe takılıp kalmayın. Geçmişe takılırsanız önünüze gelen fırsatları kaçırırsınız. 

Çevrimiçi Eğitimin Avantajları >>


Terazi Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

Parasal konularda hızlı, beklenmedik konular karşınıza çıkabilir.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde terazi burcunu neler bekliyor?

İlişki: Satürn ilişki evinizde olacak. Büyük bir aşk getirir. Ama beraberinde sınavları da getirir. Doğru bir ilişkiyse evliliğe götürür. Bu sene anne ya da baba olabilirsiniz. Varsa çocuklarınız onlarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında aşk, ilişki anlamında şanslar var. İş ortaklıkları, ticari ilişkiler anlamında güzel gelişmeler var.

Sağlık: Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bazılarınız diyeti, sporu abartabilir. Jüpiter Balık burcunda iken sağlığınızı iyi etmek için güzel çalışacak.

Para: Tutulmayla birlikte gündemdeki konularınız para ve yatırım olacak. Kendi kazancınız haricinde farklı kaynaklardan gelecek gelirlere yönünüzü çevirebilirsiniz. Alım satım işleriniz, eşinizin, ailenizin parası, ortaklı işlerden gelen paralar ve özellikle yatırımlardan gelen gelirler gündeminizde olacak bu yıl. Ay tutulmasıyla düzenli maaşınız ya da geliriniz değişebilir. Farklı yollardan para kazanabilirsiniz. Ek iş yaparak ek gelir elde edebilirsiniz.

Kişisel Gelişim: Hobilerinize ağırlık verin. Hobilerinizden kariyer elde edebilirsiniz. Kasım 2022-Ocak 2023 arası Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Eğitim konularınız varsa, mücadele, zorlanmalar olabilir. Yurtdışıyla ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kariyer: Bu yıl size kariyer anlamında güzel gelişmeler, fırsatlar var. İş arayanlar için de güzel bir yıl. Yeni girişimler, başlangıçlar için önemli dönüşümler var. Yıl sonu kariyer açısından hareketli olacak.

Bu yılki spotunuz: Kendinize yeni hobiler edinin. Yeteneklerinizi artırın. 

Sağlıklı Beslenmenin Zihnimizdeki Karşılığı Nedir? >>


Akrep Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

4 Nisan ve civarı sağlığınızla ilgili konuları gözden geçireceksiniz.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde akrep burcunu neler bekliyor?

İlişki: Ocak ayında çevrenizdeki insanlarla yanlış anlaşılmalar, ilişki bozuklukları olabilir. Bu yıl aşktan yana en şanslı burç sizsiniz. Jüpiter sizlere yeni aşklar getiriyor. Hayata aşkla bakıyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu yıl çocuk sahibi olabilirler. Satürn, aile, ev, yuva alanlarınızda olacak. Ailevi konular, ev konuları, taşınma konuları gündeminizde olabilir. Ekim civarı ailevi sorunlar olabilir. Eşinizin, akrabalarınızın gündemleri sizi yorabilir. Güney Ay düğümü birinci evinizden yükseleninizden geçiyor. Kuzey Ay düğümü karşıt evinizden geçiyor. İkili ilişkilerinizde bitişler ve başlangıçlar olabilir. Kötü giden ilişki biter, iyi giden ilişki evliliğe dönüşebilir. Ticari ortaklıklarda dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Jüpiter Sağlık sorunlarınızı büyütebilir. Daha sonra şifalandıracaktır. Yaza doğru kilo alma eğiliminiz var. Kilo almamaya özen gösterin.

Para: Yılın ilk yarısı iyi para kazançları devreye girebilir. Ama maddi konularda nerede hata yaptığınızı görmeniz gerekiyor. Jüpiter Balık burcundan geçerken bazı yatırımlar yapabilirsiniz ya da yatırımlarınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Nisan ayında yatırımlarla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kişisel Gelişim: Bu yıl yeteneklerinize yönlenebilirsiniz. Unuttuğunuz bir yeteneğinizle ilgilenme, belki bununla ilgili bir eğitim alma fırsatı bulabilirsiniz.

Kariyer: Bu yıl önemli girişimleriniz olabilir. Güzel destekler alıyorsunuz. 11 Mayıs sonrası çok çalışacağınız bir dönem olabilir. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında kariyerle ilgili fırsatlar karşınıza gelebilir. İş hayatınızda önemli açılımlar yapabilirsiniz. İş ortamınızda, iş yapış şeklinizde değişimler olabilir. İş arayanlar için de güzel fırsatlar var.

Bu yılki spotunuz: Yeteneklerinizin üzerine gidin, eğitimler alın. Kendinize yeni kariyer alanları oluşturun. 

Stratejik Ağ Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? >>


Yay Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter'in Balık burcunda olmasıyla; ev, aile, yuva konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde yay burcunu neler bekliyor?

İlişki: Yıla Ocak ayındaki Venüs retrosu ile başlıyoruz. Sizin ilişkinizi, iletişiminizi etkileyecek. Zaman zaman iletişiminizde beklenmedik çıkışlar olabilir. Kardeşlerinizin, akrabalarınızın, yakın arkadaşlarınızın hayatlarında olup bitenler gündeminizde olabilir. 11 Mayıs itibariyle 28 Ekim’e kadar Jüpiter Koç burcunda olacak. Daha keyifli bir döneme giriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyalleşebilirsiniz. Aşk, ilişki fırsatları gelebilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Ekim ayı civarı kardeşlik, akrabalık ilişkilerinde sıkıntılar olabilir.

Sağlık: Bu sene en önemli konu sağlığınız. Ruh sağlığınıza ekstra dikkat edin. Kendi kendinizi doldurup tüketmeye müsaitsiniz. Tutulma zamanlarında yeme içmenize dikkat edin. Uyku düzeninizi geliştirmeli, sporunuzu aksatmamalısınız. Troid, bademcik ve kronik rahatsızlığınız varsa üzerinde durun. 

Para: Venüs retrosuyla birlikte geçmişte alacaklı olduğunuz varsa geri dönüşler olabilir. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında finansal konularla ilgili güzel kazançlar, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ve bu dönem yatırımlar anlamında da bereketli bir dönem. 

Kişisel Gelişim: Sık sık karar değişiklikleri, ne istediğinizden tam olarak emin olamama ve bunların getireceği depresif durumlar olabilir. Satürn Kova burcunda iken yeni eğitime başlayabilirsiniz. Halihazırda bir eğitiminiz varsa biraz tembellik getirebilir Satürn. Güney Ay düğümleri Akrep burcunda olacak. Kişisel gelişim anlamında çok gelişeceğiniz bir dönem. Değişim, dönüşüm, kişisel gelişim alanlarında eğitimler, seyahatler getirebilir. 

Kariyer: Yıla başlarken Venüs retrosu kariyeriniz alanında sizi zorlayacak. Tutulmalarla birlikte işinizle ilgili değişimler, dönüşümler olabilir. Ticari faaliyetleriniz varsa yeni atılımlar yapmanız gerekebilir. Ekim ayında ticari faaliyetlerinize dikkat edin. Bazı problemler çıkabilir. 

Bu yılki spotunuz: Hem ruh sağlığınızın hem beden sağlığınızın üzerine gidin, ihmal etmeyin. Kendi kendinize kuruntu yapıp, kendinizi tüketmeyin.

Network Okulu Eğitimleri Başladı – Başarının Önündeki Engelleri Kaldır! >>


Oğlak Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri haricinde yıl geneli çok ciddi sıkıntı ve problemler yaşamayacaksınız.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde oğlak burcunu neler bekliyor?

İlişki: Yılın başında sizin burcunuzda Venüs retrosu gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinize dikkat edin. Bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizle, kardeşlerinizle bazı problemler olabilir. Yılın ikinci yarısı sizin için daha hareketli olacak. Ev, aile, yuva konuları ön plana çıkıyor. Ev alma, taşınma konuları gündeminizde olabilir. Yakın çevreniz, arkadaşlarınızdan yana şansınız açık. Evlilik, ilişki fırsatları da olabilir hayatınızda.

Sağlık: Yılı bitirirken Mars retro yapacak. Sağlık konuları tekrar tetiklenebilir.

Para: Satürn bu yıl da para konularında sizi sınamaya devam edecek. Satürn size: “Paranızı biriktirin. Bir şekilde yeni maddi kaynaklar yaratmalısınız.” diyor. Güzel yatırımlar yaparsanız Satürn geri dönüşümünü çok güzel verecektir. Borçtan, riskli yatırımlardan, borsadan biraz uzak durmaya çalışın. Bütçe düzenlemesi yapın. Harcamalarınıza dikkat edin.

Kişisel Gelişim: Yeteneklerinizin üzerine gidip yeni eğitimlere başlıyorsunuz. Yıl bitiminde Mars retro yaparken alışkanlıklarınız, sorumluluklarınız daha ağır gelebilir. Eğlence işlerine de kendi zevklerinize de vakit ayırın.

Kariyer: Kariyerinizde yeni açılımlar yapmanız gerektiğini vurguluyor Satürn. Birçoğunuz için kendi işini kurma zamanı. Kariyer anlamında Güney Ay düğümü size fırsatlar getiriyor. Jüpiter, ticari anlamda size şanslar, fırsatlar getirecek.

Bu yılki spotunuz: Sizi eğlendirecek, iyi gelecek aktiviteler de yapın. Sürekli iş düşünmeyin. 

Yeni Yıl Yapılacaklar Listesi – 15 Muhteşem Öneri >>


Kova Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

Gayrimenkul, emlak konuları ile alakalı sürpriz, beklenmedik durumlar gündeme gelebilir.

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde kova burcunu neler bekliyor?

İlişki: Satürn geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sizin burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinizi doğru kurmanız gerekiyor. Sıkıntılı bir evliliğiniz veya ilişkiniz varsa ve bu sıkıntıları çözemiyorsanız, evliliğiniz veya ilişkiniz sonlanabilir. Satürn, evlilik veya çocuk da getirebilir. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında kardeşler, yakın akrabalarla ilgili gündemler ön plana çıkabilir. Kasım 2022-Ocak 2023 tarihleri arasında Mars İkizler burcunda retro yapıyor. İkili ilişkiler konusunda ve çocuklarınız konusunda zorlanabilirsiniz.

Sağlık: Ekim ayında sağlığınızda ani değişimler olabilir.

Para: Yılın ilk yarısı sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir, kazançlarınız artabilir, maaşınıza zam gelebilir. Yatırım dönüşleri alabilirsiniz. Yalnız Jüpiter büyük paralar harcatır, dikkat edin. Sonbaharda yatırımlardan, büyük risklerden uzak durun.

Kişisel Gelişim: Ocak ayındaki Venüs retrosu sizi zihinsel olarak tüketebilir. Bu yıl kendinizin farkına varıyorsunuz. Yeni hedefler belirliyorsunuz ve bunun için motivasyonunuz gayet iyi olacak. Dış görüntünüzle ilgili bir takım değişiklikler yapabilirsiniz.

Kariyer: Ocak ayında Venüs retrosuyla birlikte kurumsal işleriniz varsa oralarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Jüpiter Balık burcundayken kariyerinizde yenilikler, açılımlar yapabilirsiniz. Jüpiter Koç burcundayken ticari faaliyetlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Nisan ayında farklı bir iş alanına geçme isteğiniz olabilir. Tutulmalar, kariyerinizde büyük değişimleri tetikleyebilir.

Bu yılki spotunuz: Bu yıl en çok değişim, dönüşüm yaşayacak burçlardan birisiniz. Satürn ve Jüpiter’in size sunduklarını iyi değerlendirirseniz, değişime direnmezseniz sizin için bambaşka bir dönüşüm olacak. 

İş Performansınızı Nasıl %1000 Artırabilirsiniz? >>


Balık Burcu 2022 Yılı Burç Yorumu

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde balık burcunu neler bekliyor?

2022 yılı burç yorumları bölümümüzde balık burcunu neler bekliyor?

İlişki: İnsanlar tarafından beğenildiğiniz bir yıl. İnsanlara çekici geliyorsunuz. Popülariteniz artıyor. Yeni aşklara başlayabilirsiniz. Güzel giden bir ilişkiniz varsa evliliğe dönüşebilir. Kötü giden bir evliliğiniz varsa Satürn sizi zorlayabilir. Kardeşlik, akrabalık ilişkilerinizde önemli dönüşümler var. Onların hayatında olup bitenlere müdahil olabilirsiniz. Nisan ayında sizin burcunuzda Jüpiter-Neptün kavuşumu yaşanıyor. Bu dönem ilişkilere dikkat edin. İlişkileri gözünüzde büyütmeyin. Güven konuları testten geçebilir. Satürn bu alanda sizi zorlayabilir.

Sağlık: Ruhsal olarak daraldığınızı hissedebilirsiniz. Jüpiter yükseleninizden geçerken kilo aldırır. Kilo almamaya özen gösterin.

Para: Yılın ikinci yarısı para ile ilgili avantajlarınız var. Güzel yatırımlar yapıyorsunuz. Güzel paralar kazanıyorsunuz. Gelirleriniz artıyor. 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında Jüpiter Koç burcunda olacak. Finansal anlamda bir bereket geliyor. Ama dikkat etmeniz gereken nokta, Jüpiter ikinci evinizden geçerken çok para harcatır.

Kişisel Gelişim: Yılın büyük bölümü Jüpiter sizin burcunuzda olacağı için çok şanslısınız. Doğru adımlar atarsanız, doğru girişimlerde bulunursanız  devamı gelir. Bu yıl eğitim almak, kendinizi geliştirmek için muhteşem bir yıl. Ruh sağlığınızla ilgilenmek için, metafizik konular, terapiler için güzel bir yıl. Bu yıl Satürn sizi biraz zorlayacak. Ekim civarı vazgeçemediğiniz şeylerle vedalaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem zihinsel olarak yorulabilirsiniz.

Kariyer: Jüpiter burcunuzdan geçerken bireysel başarılarınızın arttığı, parladığınız bir dönem olacak. Medyatik işler yapıyorsanız iyi sonuçlar alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı itibariyle iş fırsatları gelebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ekim civarı kariyerinizin getirileriyle ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili canınızı sıkan şeyleri bırakıp yeni açılımlar yapmak için çalışın. Çünkü Mart 2023 ten itibaren sizin için bambaşka bir döngü başlıyor.

Bu yılki spotunuz: Bu yıl önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirirseniz 2023 yılı sizin için bambaşka bir döngü olacak. 

Aylık Burç Yorumları – Ocak Ayı Burç Yorumları >>