Girişimciler İçin Bu Yıl Nasıl Geçecek? 2019 Burç Yorumları

Şubat ayı burç yorumları bölümümüzde boğa burcunu neler bekliyor?

İyisiyle kötüsüyle bir yılı bitirdik yeni bir yıla adım attık. İnsanoğlu olarak merak hepimizin kanında var. Başladığımız yolun her virajı hakkında anında bilgi sahibi olmak istiyoruz. Bizleri neler bekliyor hemen öğrenmek için can atıyoruz. Networkün, kelime anlamı ağ demektir. Ağ kurmak, insanlarla olan ilişkiler üzerinedir. Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar, yeni kararlar, yeni ilişkiler vs …Uzman ekibimizin hazırlamış olduğu makalemizi okumanız biraz olsun merakınızı giderecektir.

Burçlar network okulu

Bundan dolayı hazırladığımız bu makalemizde sizleri, yeni yılda ilişkiler, sağlık, para, kişisel gelişim ve kariyer olarak neler bekliyor hep birlikte bakalım.

KOÇ (21 MART-20 NİSAN)

BOĞA  ( 21 NİSAN-21 MAYIS )

İKİZLER (22 MAYIS-22 HAZİRAN)

YENGEÇ (23 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

ASLAN (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

BAŞAK (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

TERAZİ (23 EYLÜL-22 EKİM)

AKREP (23 EKİM- 21 KASIM)

YAY (22 KASIM-21 ARALIK)

OĞLAK (22 ARALIK-21 OCAK)

KOVA (22 OCAK-19 ŞUBAT)

BALIK (20 ŞUBAT-20 MART)[nav id=”koc”]

KOÇ (21 MART-20 NİSAN)

Başarı Burçları Network Okulu

Anne karnında dokuz ay duramayan, adeta fırlayarak dünyaya gelen, bebekken ağladığında zelzeleye sebep olan, okul çağlarında diğer okullara kavga etmeye giden ve sürekli okul müdürleri tarafından velisi çağrılan, tek başına yatağa hakim olan (uyurken boks yaparak eşini yataktan atan), kıpır kıpır, hareketli olmasıyla kendini belli eden , çemkirmede bir numara olan, istediği olana kadar ortalığı yıkan, sevdiklerine değer veren, hiç kin beslemeyen, merhametli olan Koç’lar. Evet. Zodyak’ın ilk ve lider burcu. Bu yıl sizleri neler bekliyormuş bakalım.

Bu yıl bolluk, bereket, şans gezegeni olan güzelim Jüpiter, size bu yıl seyahat etme, yurt dışı bağlantılı konular, yeni kişilerle tanışma fırsatları sunuyor. 2019’un ilk üç ayında tamamlayamadığınız planlarınızı tamamlayacak, tutamadığınız sözlerinizi yerine getireceksiniz.

İlişkiler: bu yıl aşk konularında şanslısınız. Karşınızdaki kişinin sevgisini ilgisini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Artık ilişkilerinizde daha net ve kararlı olacaksınız. Evliyseniz eşinizle aranızdaki sorunları çözmeye çalışacaksınız. İkili ilişkilerinizde kıskançlık krizlerine girmemeye çalışmalısınız. Ailenizle aranızda miras tartışmaları yaşanabilir. Mayıs ayından sonra taşınma ya da şehir değişikliği yapabilirsiniz. Sizi tüketen arkadaş da eş de hayatınızdan çıkacak.

Sağlık: Ağır sporlardan, aktivitelerden uzak durmalısınız. Sağlık açısından biraz zorlayıcı bir yıl. Dikkatli olmanızda fayda var.

Para: İş ve kariyerinizdeki başarılar kazancınızı daha da artıracak. Fakat mali konularda eskisine oranla daha temkinli olmanız gereken bir yıl olacak. Beklenmedik şekilde ani paralar kazanabilir ya da kaybedebilirsiniz. Özellikle şans oyunlarına para harcamamaya özen gösterin.

Kişisel gelişim: Yeni başlangıçlara yeni hedeflere sahip olacaksınız.  Niteliklerini ve olumlu özelliklerini geliştireceksiniz. Bu yıl cesur ve atak davranarak, hedefleriniz yönünde ilerleyeceksiniz.

Kariyer: Ani bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir ya da bu fırsatı kaybedebilirsiniz.  Zaman zaman hayal kırıklıkları yaşasanız da sabırlı ve çözümleyici olmanız engelleri aşmanıza yardımcı olacaktır. Kariyerinizde terfiler meydana gelebilir. Bu yıl büyük bir tempo sizi bekliyor. Aslında 2019 da yönünüzü belirleyecek 2020 ye muhteşem giriş yapacaksınız.[nav id=”boga”]


BOĞA  ( 21 NİSAN-21 MAYIS )

Başarı Burçları Network Okulu

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Evet. Boğa’yı anlatan en iyi sözdür. Onun için önemli olan sahip olmaktır. Maddi dünyaya çok bağlıdır. Kedi gibi her zaman dört ayak üzerine düşerler.

Boğa tarlaları sürer, bolluk bereket getirir. Fakir bile doğsalar zengin ölecekler denir Boğa’lar için. ( Boğa olmak varmış )  Sevgi, estetik, düzen onlar için çok önemlidir. Erkeklerinin göbeğinden iyi yastık olur ☺ Boğa sevgilisi olanlara duyurulur. ☺

Sebzeli yemeklere burun kıvıran, koç gördün mü saldırıya geçen, kiloları ile başı dertte olan Boğa burçları bakalım sizi 2019’da neler bekliyor?

Ben hayatta yapamam, ben hayatta söyleyemem, ben hayatta bunu edemem dedikleri her şeyi bu yıl yapıyorlar sevgili Boğa’lar. Hakkınız da çok konuşulacak, çok eleştiri alacaksınız.

Evrenin size mesajı var. Evren diyor ki:” Cimrilikten uzaklaşmayı başarırsanız, bolluğunuzu daha çok artırırsınız.” Çıkarın efendim şu akrebi cebinizden.

Gizli kaçamaklar yaparsanız enseleneceksiniz. Benden demesi

Devrim gezegeni Uranüs sizde 7 yıl kalacak. Uranüs diyor ki:” siz sabit kalın, değerlerinizden taviz vermeyin. Benim sunduğum şansları kabul edin. ” Uranüs size şans veriyor da Jüpiter boş mu duracak? Peki ne yapacak Jüpiter? Jüpiter 8. evinize girdi. Bereket, bolluk, tıbbi operasyonlar,  miras, dışardan gelen paralarla ilgilidir bu ev. 8. ev sizi zenginleştirecek, kazancımı nasıl ikiye katlarım diye size değişik fikirler verecek.

İlişkiler: Aşkta en şanslı döneminiz mayıs ve haziran ayları. Kalbiniz boşsa yeni bir aşkla karşılaşabilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinizle keyifli zamanlar geçireceksiniz. Aşk ilişkileriniz, bu yıl genel itibariyle sorunsuz geçecek. Çünkü, bu yıl Venüs retrosu yaşanmayacak. Ailenizle veya akrabalarınızla olan sorunlarınızı çözeceksiniz. Aile arasında sık sık toplantılar yapacaksınız. Evinizi değiştirebilir ya da dekore edebilirsiniz.

Sağlık: Görünmez kazalara kaşı dikkatli olun. 19 Kasımdan sonra sağlık açısından zorluklar yaşayabilirsiniz.

Para:  Maddi konularda destekleyici fırsatlar da karşınıza çıkacak. Jüpiter’in 8. Evinize girmesi sizi zenginleştirecek.  Dışardan paralar gelebilir veya size miras kalabilir. Kazancınızla ilgili hesaplar yapacaksınız.

Kişisel gelişim: bu yıl yaratıcılığınız ön planda. Kendi yeteneklerinizi, becerilerinizi geliştireceksiniz. Sanatla ilgilenip sanat yönün de kariyer de yapabilirsiniz. Bu yıl alınganlık yapmamalı, farkındalığınızı artırmalısınız.

Kariyer: Bu yılın ilk yarısında hazırlık yapacaksınız. Başarılar, kariyerinizdeki yükselmeler yılın ikinci yarısında gelecek. Çünkü, temmuzda yengeç burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Kariyer hayatınızda önemli değişimler yapacaksınız. Emin ve kararlı adımlarla hedeflerinize doğru ilerleyeceksiniz. Yüksek statüdeki insanlarla bir araya geleceksiniz. Bu da kariyerinizi olumlu etkileyecek.[nav id=”ikizler”]


İKİZLER (22 MAYIS-22 HAZİRAN)

Başarı Burçları Network Okulu

Zodyak’ın en hareketli en konuşkan burcu. Konuşacak birini bulamadığında kendi kendine konuşur. Çene çalmak fit kalmak için yaptığı en iyi spordur. Konuşmalarıyla sizi göklere de çıkarabilir, yerin dibine de sokabilir. İkizlerdir, ne yapsa yeridir. ☺ Konuşurken el kol hareketleriyle yanındakileri morluklar içinde bırakabilir.

Yönetici gezegeni Merkür olduğu için zeka yönünden İkizlere yetişmek zordur.( Başak hariç )

Adeta çocuk gibidirler. Sevgilisinden uyumadan önce telefonda da olsa masal anlatmasını isteyebilir. Onu eğlendirmek önemlidir. Çünkü çok çabuk sıkılırlar. Bu yüzden de sevgilisi olmak zordur.( Bir ikizlerin eşi olmak daha da zor olsa gerek.☺) İnsanların 10 ‘da 9 ‘u ikizlerle pek anlaşamaz. Çoğu insanın hayatından illallah ettirmiştir kendileri. ☺ Onların ayaklarında kanat var. Onların hızına kimse yetişemiyor. Bakalım bu yıl sizin içi nasıl geçecek?

Bu yıl şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter size hatalarınızı düzeltmeniz için şans verecek. Aynı zamanda sosyal, aşk ve iş hayatınızı da kanatları altına alıyor Jüpiter. Aynı zamanda Mars Nisan ayında ikizler burcuna geçiş yapacak. Bu sizi sinirli, agresif yapabilir.

İlişkiler: Sevgili Jüpiter evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal olayların evi olan 7. evinizde. Aşk ve evlilik yılı olacak. Romantik duyguları yeniden hissedeceksiniz. Evli İkizler için ise denge, düzen yılı olacak. Bu yıl Aslan’daki tutulmalar ile çevreniz değişecek. Size şans getirecek gruplarla karşılaşacaksınız. O grupların size artısı olacak.

Sağlık:  Hastalıklarla ilgili bir problem varsa onları sonuçlandırabilirsiniz.

Para: Yengeç ve Oğlak’taki tutulmalarla ise para dengeniz değişecek. Bazı hukuksal meselelerinizden kaynaklı paralar gelebilir. Ara sıra parasal konularda tıkanabilirsiniz. Ama öyle fırsatlar karşınıza çıkacak ki iyi ki bu olay bitmiş, iyi ki buradan kurtulmuşum, iyi ki bir yeni yönlendirmeye gelmişim diye evrene teşekkür edebilirsiniz

Kişisel Gelişim: Meditasyon ve yoga yaparak ruhsal olarak huzuru arayabilirsiniz. Kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz.

Kariyer: Ortaklı bir iş yapıyorsanız şans sizden yana olacak. Mart ve Nisan aylarında yeni iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Yeni bir işe ya da yeni bir sektöre girebilirsiniz. Yılın ikinci yarısından sonra kariyer koşullarınızdaki değişim sizleri çok şaşırtabilir.[nav id=”yengec”]


YENGEÇ (23 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Başarı Burçları Network Okulu

Söze nasıl başlasam bilemiyorum. Karşımda alıngan, hassas, küseğen var sonuçta. Yengeç dağa küser dağın haberi olmaz. Evet yengeçler küsseler de karşı tarafa belli etmezler.

Yengeçler anaçlığıyla bilinir. Yuvasına, ailesine düşkünlüğüyle bilinir. Yengeçler olmasaydı bizi kim büyütürdü kim beslerdi değil mi? ☺

Markete gitmeye üşenip bulaşıkları duş jeliyle yıkayan, koltuğa oturduğunda kumandanın televizyonun yanında olduğunu görünce kumandayı almaya üşenip televizyon izlemekten vazgeçen, kıskaçlarıyla fıtıfıtı yürüyen yengeçler 2019’a  göz atalım.

Bu yıl yengeçler için değişim yılı olacak. Daha cesur girişken olacaksınız. Kendinizdeki eksiklikleri fark edeceksiniz.  Karşınıza fırsatlar çıkacak ve bu fırsatlardan faydalanarak ilerleyeceksiniz.

İlişki: Uranüs, Satürn ve Plüton’un senfonisi, açıları çok iyi. Çevre, iş ilişkileri, derin bir aşk… Uzun süredir birlikte iş yaptığınız can ciğer dostunuza veda edebilirsiniz. Allah’a ısmarladık diyebilirsiniz. Ailenizle bağlarınız daha da güçleniyor. Evlenmek isteyen yengeçler, bu yıl ciddi adımlar atabilir. Sözlenebilir, nişanlanabilir veya evlenebilirler. Ayrıldığınız sevgiliniz size dönebilir, kalbi boş olan yengeçler platonik bir aşkla karşı karşıya kalabilir.

Sağlık: Bu yıl genel itibariyle zinde olacaksınız. Diyet yapabilir, sağlıklı beslenmeye dikkat edebilirsiniz. Yine de kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

Para: Bu yıl, güzel paralar, kazançlar var ve varlık edinme imkanlarınız artacak. Özellikle nisan ayında geliriniz yükseliyor. Yalnız kazandığın parayı iyi değerlendirmelisiniz. Harcamalarınızı bir süre erteleyebilirsiniz.

Kişisel gelişim: Yabancı dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Kendinize uzun ve kısa vadeli hedefler koyabilirsiniz. Çeşitli alanlarda eğitim almak isteyeceksiniz. Özellikle felsefe alanına ilgi göstereceksiniz.

Kariyer: Sevilesi Jüpiter sizin çalışma ve sağlık evinizde. Çalışma hayatınız renklenecek. Üretkenliğiniz zirvede olacak. Yalnız üstlerinizle ilişkiniz sıkıntıya girebilir. Dikkat etmelisiniz. Ortaklı bir iş yapıyorsanız iş ortaklarınız yenilenecek. Yeni ortaklar bulun ve işinizi genişletin.

Yeni bir grupla çok iyi çalışacaksınız.[nav id=”aslan”]


ASLAN (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Başarı Burçları Network Okulu

Hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı. Eee ne olmuş? İşte o genç hala fakir ve gururlu. Gururlu, egolu ve kızmayın bir o kadar da kibirli, sahnelerde parıl parıl parıldayan, en büyük düşmanı Koç olan, ormanın kralı Aslanlar, bu yıl sizi neler bekliyor?

Her alanda deneyimlerle dolu bir yıl olacak aslanlar için. Geçen kötü dönemlerin ardından artık olumlu bir dönem geliyor. Bu yıl eğlenceye, aktivitelere zaman ayıracaksınız.

İlişkiler: Çapkınlıklarıyla bilinen Aslanlar, bu yıl o kadar kolay olmayacak çapkınlığınız. Kandıran kandırılır. Gizli yaptığınız her şey ortaya çıkabilir. İş kaybedebilir, itibar kaybedebilirsiniz. Eski sevgilinizle dost olabilirsiniz. İlişkisi olan ve evli Aslanların aşkları tazelenecek. Birlikte hoş vakit geçirip aralarındaki bağ güçlenecek. Hayatınızı zorlaştıran kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Sağlık: Bu yıl sağlığınız oldukça güçlü görünüyor. Bu yıl özellikle B vitamininize özen gösterin. B vitamini bakımından zengin besinlerden yemeye özen gösterin.

Para: Bu yıl kazancınız artabilir. Birikim veya yatırım yapabilirsiniz. İş sahibi olan Aslanlar hesap kitap işlerinde dikkatli olmalılar. Gereksiz harcamalardan uzak durmalılar.

Kişisel gelişim: Yaratıcılığınız ön planda. Başkalarına yol gösterecek, liderlik edeceksiniz. Sanatsal ve estetik alanlarına yönelebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, yükselmek için eğitime önem vereceksiniz.

Kariyer: Kariyerinizin oldukça yükseleceği bir yıl sizi bekliyor. Adeta bu yıl yeteneklerinizi konuşturacaksınız. İşsiz olan Aslanlar var ise bu yıl güzel bir iş bulabilirler. İş hayatınızda enerjik olacaksınız. Ancak patronlarınızla ters düşmemeye gayret göstermelisiniz.[nav id=”basak”]


BAŞAK (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başarı Burçları Network Okulu

Zodyak’ın hizmetçileri, pimpirikli, mızmız, titiz, detaycı, kanatları eksik melekler…  Başaklar tabikide. Bir Başağı çıldırtmak istiyorsanız “üstünde leke var” ya da “tişörtünü ters giymişsin” demeniz yeterli. Hayali bir şey de olsa yüz kere kontrol eder. Otobüste giderken cebindeki iphone ‘u ya da cüzdanını sürekli kontrol eden birini görürseniz kesin Başak’tır. Sanki cebinden kaybolacakmış, çalınacakmış gibi hissiyatlara kapılır. Pratikliği, zekaları ve titizliğinden dolayı verilen işleri dört dörtlük yaparlar. Bir işi bitirmeden bırakmaz. Mutlaka sonunu getirir. Pratik zekalı, güleç yüzlü Başakları bu yıl neler bekliyor?

Bu yıl nereden nereye geldim diyeceğiniz, emeklerinizin karşılığını alacağınız bir yıl olacak. Şansınız çok açık olacak.

İlişkiler: Canım Jüpiter her burca şans dağıttığı gibi sana da şans, bolluk, bereket veriyor. Jüpiter sizin aile ve yuva evinizde. Aile ile ilişkileriniz düzelecek ve bu size iyi gelecek. OOO bekar Başak’lar size bir müjde!  Yılın 3. 4. 5. aylarında tanışacağınız biriyle ani bir ilişkiye başlayabilir, yıl bitmeden evlilik kararı alabilirsiniz.

Sağlık: Bu yıl sağlık açısından metabolizma ve bağışıklık sisteminiz zorluyor sizi.Vücut direncini arttırmaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Para: Ev değiştirebilir ya da yeni ev sahibi olabilirsiniz. Parasal konuları çözümleyebilirsiniz. Mirasla ilgili ya da hukuksal alandaki meselelerinizi seneye bırakın

Kişisel gelişim: Kişisel Gelişim adına olumlu geçecek bu yıl. Yenilenmek isteyeceksiniz adeta. Eski size güle güle diyeceksiniz. Kendinize güveniniz artacak.

Kariyer: Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni iş ortağınız olabilir. İşsiz bir Başak burcuysanız iş bulabilirsiniz. Kafanızda bir sürü projeler üreteceksiniz.  Her yer size dar geliyor. Bulunduğunuz alana sığmıyorsunuz. Şekil değiştirecek, farklı moda gireceksiniz. Aynı anda iki üç işte çalışabilirsiniz. Yıl boyunca çok hareket olacak. Kariyerinizde yükselebilir, yabancı ülkelerle çalışabilirsiniz. Bu yıl hazır Uranüs Boğa burcuna geçmişken çıkın gidin yabancı ülkelere, şansınızı arayın, fırsatları değerlendirin.[nav id=”terazi”]


TERAZİ (23 EYLÜL-22 EKİM)

Başarı Burçları Network Okulu

Dünya güzellik kraliçelerinin Terazi burçlarından olduğunu biliyor musunuz? Kıskanılacak kadar alımlı, çekicidirler. Çok şanslılar. Ne kadar teşekkür etseler az Venüs’e. Evet Venüs dedim. Terazileri, sevgi, güzellik, estetik, sanat gezegeni olan Venüs yönetiyor. Bir yat alır kendine ya da kiralar. Çıkar bir yat turuna. Uzanıverir Güneşin altına. Ohhh misss ☺

Teraziler için dengesiz derler. Evet doğrudur. Ama öyle bir yakışıyor ki dengesizlik onlara…

Tabi bazen katlanılmaz olabiliyorlar. Yakar top oynarken bir Terazi burcuna çizgiyi geçiyorsun bir adım geri git derseniz, atarlanıp yirmi adım geriye gider. Sert bir şekilde topu fırlatır Bakalım yeni yılda sizleri neler bekliyor?

Keser döner, sap döner; gün gelir hesap döner. Bir atasözüyle başlıyoruz. Çünkü geçtiğimiz yıl size haksızlık yapanlar bu yıl hesap verecekler. Evren size bir tavsiyede bulunuyor. Diyor ki:” Birileri sizi üzdü diye onların başına gelenlere sevinmeyin. ” Uranüs ne yapıyor peki? Uranüs sayesinde eskisi gibi kalıp düşüncelerle hareket etmeyeceksiniz. Bu yıl ne yaparsanız yapın, maddi manevi hepsinde yenilikleriniz var.

İlişkiler: Partnerinizle aranızdaki bağ artıyor. İlişkiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. İlişkisi olmayanlar, özgürlüklerinden vazgeçip yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Eğer evliliğinizde bir sorun varsa, sorunlar çözülecek, eşinizle aranızdaki sevgi artacak. . Ayrıca aile içerisindeki özellikle kardeşler arasındaki ilişki inişli çıkışlı olabilir.

Sağlık: Mide ve sindirim sistemiyle ilgili problemleriniz olabilir.

Para: Maddi konularda çıkarınızı düşüneceksiniz. Ev değişikliği yapabilirsiniz. Kredi çekerek bir mülke sahip olabilirsiniz. Kazançlar, gelirler, giderler konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Hazırlıklı olmalısınız. Alışverişlerinizde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Kişisel gelişim: Yabancı dil, sanat, edebiyat gibi alanlara yönelebilirsiniz. Bu yıl yaratıcılığınız artacak. Daha cesur ve girişken olacaksınız. Sorunların sizi negatif etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Kariyer: Eğitim hayatınızda öğrendiklerinizi pekiştireceksiniz ve bu sizi daha ileriye götürecek. Yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak temkinli davranırsanız bunun üstesinden gelebilirsiniz.[nav id=”akrep”]


AKREP  (23 EKİM-21 KASIM)

Başarı Burçları Network Okulu

Size çapkın diyorlar, her çiçekten bal alır diyorlar. Çekemiyorlar efendim. Çekemeyen anten taksın o zaman. Evet akrep burcu her çiçekten bal alır ta ki gerçek aşkı bulana kadar. Gerçek aşkı bulduğunda ölene kadar sadık kalır sevdiğine.

Aman dikkat! Akrep burçlarını kızdırmayın. Niye mi?  Bir mafyayla karşı karşıya olabilirsiniz. Evet yanlış okumadınız. Yeraltı dünyası ondan sorulur. Çünkü, Akrep burcunu savaşçı gezegen Mars ile yeraltı dünyasının gezegeni Plüton yönetiyor. Yeraltı demişken bir diğer özelliği de metafiziğe meraklı olması. Bir Akrep burcu insanının gözlerine dikkatli bakın. O kadar derin bakar ki adeta deler geçer içinizi. Bakalım çapkınlıklarıyla mimlenen, gözleri güzel Akrep burçlarını 2019 da neler bekliyor?

Ne yazık ki 2018 yılında Jüpiter’in bereketinden birçoğunuz faydalanamadınız. Çünkü, Mayıs’tan sonra Uranüs zıt burcunuz olan Boğa ‘ya geçti. Uranüs’le Jüpiter kavgaya tutuştu. Çok şükür bu yıl kavga son bulacak. Jüpiter para evinizde. Uranüs de 7. Evinize geliyor.

İlişkiler: Uranüs’ün Boğa burcunda olması aile ilişkilerinizde biraz sıkıntı yaşatabilir. Bağımsız olma isteğiniz ailenizle çatışmanıza sebep olabilir. Bekar Akrep’ler, yapacağınız seyahatlerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Çocuğu olmayan evli Akrep’ler bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.  Çocuklarınız varsa iletişim kurmakta sıkıntı çekebilirsiniz. Onlara karşı baskıcı olmayın.

Sağlık: Sağlığınızla ilgili vurdumduymaz olmayın. Eklem ve kemik ağrılarınız olabilir. Diş kontrollerinizi mutlaka yaptırın.

Para: Artık parasal şansınız başlıyor. Maddi açıdan verimli geçecek. Bazı aksaklıklar olsa da sıkıntı yapmayın. Hiç beklemediğiniz yerlerden paralar gelebilir.

Kişisel gelişim: Eksikliklerinizi tamamlayıp yeni bir vizyon hazırlığı yapacaksınız. Önünüze hedefler koyacaksınız. Çalışma azminiz ve özgüveniniz artacak.

Kariyer: Bol fırsatlı işler sizi bekliyor.  Yaratıcılığınız ön planda. İş yerinizde bazı değişimler yapılabilir, terfi alabilirsiniz. Bu yıl üretkenliğinizi konuşturacak, yeni kazanımlar elde edeceksiniz.[nav id=”yay”]


YAY (22 KASIM-21 ARALIK)

Başarı Burçları Network Okulu

Evren’in Jüpiter çocukları, Dünya’yı keşfeden, Zodyak’ın gezginci burcu, özgürlüğüne düşkün, yanındaki insanları esprileriyle kahkahaya boğan, sanki kanepede sandalyede çivi varmış da  bir yerine batacakmış gibi oturmak nedir bilmeyen, bir kriz anında kurnazlığı ile sıyrılan, eline para geçti mi nereye harcayacağını bilemeyen, üniversite’nin ilk gününde “ o kadar çok kız(erkek) var ki insan hangisine aşık olacağını şaşırıyor” diyen, uzun süre birine bağlı kalamayıp dul kalan, hayatını abur cubur yaşamaya bayılan, yanlışlıkla kızlar tuvaletine girip bir süre orada mahsur kalan , tuvalet boşalmayınca kızların arasından fişek hızıyla geçen(erkekler için) okeyde mutlaka taş çalan Yay’lar.  Bu yıl sizi neler bekliyor bakalım.

Oh be… Sonunda yönetici gezegeniniz  Jüpiter 12 yıl sonra Yay burcuna geçiş yaptı. Malum Jüpiter, bolluk, bereket, şans, fırsatlar getirecek. Bu yılın en şanslı burcu sizsiniz. Haydi halaya. Alın mendilleri elinize…

İlişkiler: Bu yıl bekar yaylar evlenme teklifi alabilir. Evli olan yaylar eşiyle birlikte ortak borçlarını kapatabilirler ve bu durum ilişkilerine de pozitif yansıyabilir. Ailenizle sorunlarınız artık geride kalıyor. Özellikle ailenizle aranızdaki finansal problemleri çözümleyerek sonuçlandırabilirsiniz.

Sağlık: Jüpiter bu yıl  kilo aldıracak size.. Kilo almamaya, homili gırtlak yememeye özen gösterin.

Para: Çok iyi yatırımlar yapacak, paralar kazanacaksınız. Kazançlarınızı kendi gelişiminiz için harcayacaksınız. Her şeyi abartarak yaşayan Yay’lar evini gereksiz eşyalarla doldurabilir, gereksiz harcamalar yaparak parasını har vurup harman savurabilir. Özellikle Eylül ayında kredi çekebilir ya da borç alabilirsiniz. Dikkatli adım atmanız gereken bir zaman dilimi.

Kişisel gelişim: Bu yıl paranızı daha çok kişisel gelişiminize harcayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapıyor, hayatınıza yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu yıl kendinizi daha iyi ifade etmeye ihtiyacınız olacak.

Kariyer: Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Karşınıza muhteşem, olağanüstü, sıra dışı işler çıkaracak. Eğer akıllıca davranırsanız, pratik düşünürseniz, vurdumduymazlık yapmazsanız ( malum Jüpiter sizi şımartıyor biraz. O da gelecek, bu da gelecek. Oh dedirtiyor.) doğru olayları cımbızla çekip ayırırsanız muhteşem işler yapacaksınız. İş hayatınızda daha cesur kararlar almayı öğrenebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için adımlar atabilirsiniz.[nav id=”oglak”]


OĞLAK (22 ARALIK-21 OCAK)

Başarı Burçları Network Okulu

Zodyak’ın beyaz yakalıları, elinde çantasıyla tin tin tin gezen işkolik OĞLAKLAR. İşleri istediği gibi gitmezse hemen depresyona giren OĞLAKLAR. Oğlaklar olmasaydı ekonomi olur muydu? Acaba parayı onlar mı keşfetti? Mmmm olabilir. Eee ne de olsa Satürn yönetiyor bu burcu. Tarımın gezegeni. Her şey topraktan. Yani toprak zengini oluyorlar. Hedefine emin adımlarla gider. Nereye gideceklerini iyi bilirler.

Oğlak burcu erkeği, yağmur altında kız arkadaşına teklif ederken zatürreye yakalanma olasılıkları hayli yüksek.  AMAN DİKKAT.

Eğer Oğlak burcuyla evliyseniz gelecek kaygınız olmaz. (Kızlara duyurulur ) Hayatınız boyunca hiçbir şey istediğiniz gibi olmamışsa en iyisi helal süt emmiş bir Oğlak burcu bulun. Evlenin gitsin Gelin birlikte yeni yılımıza bakalım.

Çok şanslısınız. Satürn bir yıl daha sizde kalacak. Plüton’da 2024’e kadar sizde kalacak. Daha ne olsun.  Bu ikisi birlik olup size değişim, dönüşüm getirecek. Adeta “kendime yeni bir ben lazım” diyeceksiniz. Bu yıl burnu havada gezen birini görürseniz Oğlak burcu olduğundan şüphe duymayın. Kızmayın efendim. Yalan mı söyleyeyim Sizin bir suçunuz yok tamamen Satürn ile Plüton’dan kaynaklı.

Allah’ım bu Jüpiter neymiş ya. Herkese bereket, bolluk yağdırıyor. 2018 yılının Kasım ayında Jüpiter’in 12. Evinize girmesiyle şans duvarlarınız genişleyecek ve Allah bütün dualarımı kabul etti diyeceksiniz. Bu yıl planlarla dolu bir yıl olacak. Hangi planlarla daha başarılı olabilirim diye düşüneceksiniz. Efendim aslında siz bu yılı 2020 için hazırlık sürecinde geçireceksiniz. Bir nevi bu yıl üniversiteye hazırlık yılı. Asıl eğitim 2020 de başlayacak. 2020 gümbür gümbür olacak. Merakla bekliyoruz o zaman.

İlişkiler: İkili ilişkilerde karşı tarafla uyum sağlamalısınız. Baskıcı olmayın. Bekar oğlaklar birden evlilik kararı alabilirler. İlişkisi sorunlu olan oğlaklar ise; ilişkilerinin kendilerine zarar verdiğini anlayabilir ve ilişkilerini bitirebilirler. Ailenizle bağlarınız biraz zayıflayabilir. Yaptığınız hataların faturalarını ailenize kesmeyin. Özellikle ocak,  nisan, temmuz, ekim aylarında daha dikkatli olun.

Sağlık: Bu yıl omurilik ve kemik ağrılarınıza dikkat edin. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Uzun zamandır kilo veremeyen Oğlak burcuysanız bu ay kilo verme konusunda gökyüzü sizi destekliyor.

Para: Oğlaklar yatırım yapacak ve ilerleyecekler. Şu zamana kadar yapamadığınız şeyleri yapıp, iz bırakacaksınız.

Kişisel gelişim: olaylara bakış açınız değişecek. Baskıcı ve kontrolcü kimliğinizden vazgeçeceksiniz. Bu yıl sanatla da uğraşabilirsiniz.

Kariyer: Bu yıl kariyer açısından güçlü olan kişilerle birlikte olacaksınız. Bu da kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecek. Ortaklarınız varsa iyi gelişmeler yaşanacak.  Disiplinli bir şekilde çevrenizdeki insanların saygısını kazandırıyor. Hayranlık uyandırıyor.[nav id=”kova”]


KOVA ( 22 OCAK-19 ŞUBAT )

Başarı Burçları Network Okulu

Uçuk, kaçık, çılgın, deli doludur. Kova burçları. Adeta uzaya fırlatılan roket gibidir. Arkasında büyük bir enerji bırakır ve bilinmeyene doğru gider.  Bir kova burcuyla konuşurken o hayalinde kim bilir hangi Galaksilerde geziniyordur. Herkes gider mersine kova gider tersine. Kimse ne yaptıklarına anlam veremez. Aman sakın Kovanın özgürlüğüne dokunmayın yakar sizi. Sabah 8 akşam 5 çalışmak hiç onlara göre değil. Hele masa başı işlere hiç gelemezler. Özgür ruhlarına aykırı. Bazen çok bilmişliği ukala seviyelerine kadar gelebilir. Ama egosu asla yoktur.

1970 ‘lerde ortaya çıkan sevgiyi Dünya’ya yaymak isteyen Hippilerin Kova burcu insanları olduğunu biliyor muydunuz? Şaşırdınız değil mi? Evet buradan da anlaşıldığı gibi Kova’lar hümanisttir. Evrene sevgi yayarlar. Eğer Kova burcu insanlar olmasaydı biz belki de mağarada taşı taşa sürtüyor olacaktık.

Gelin bu hümanist, “FREEDOM” diye bağıran Kova’ları, 2019’ da neler bekliyormuş bir göz atalım.

2018’de malum çok çalıştınız, çok yoruldunuz.  Birçok Kova ayrılıklar yaşadı. Mars adeta içinize etti.  Delik deşik etti sizi. Su doldursak fışkıracak hale geldiniz. Ama güzel bir haberim var size. Artık ektiğinizi biçme zamanı geldi. 2019’da Bolluk, şans gezegeni olan Jüpiter sizin 11. Evinizde. Ne kadar teşekkür etseniz az Jüpiter’e. Size yenilikler getiriyor. İş alanlarınızı genişletiyor. Düğümler açılıyor yavaş yavaş. Size şans getiriyor. Sapla samanı ayıracaksınız. Yani yanlış arkadaşlar, yanlış fikirler hepsi çöööööpppeeee.  Daha ne yapsın Jüpiter.

İlişkiler: ilişkisi olmayanlar uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir. İsteklerinizde daha net olabilir ve ilişkinizde emin adımlar atabilirsiniz. Çocuk isteyen kovalar varsa çocuk sahibi olabilirler. Aile ile birlikte yer değişikliği yapabilirsiniz.

Sağlık: Sindirim sorunları, kemik ve eklem ağrıları yaşayabilirsiniz. Kronik sorunlar ortaya çıkabilir. Çünkü sağlık evinizde ağır gezegenler var.

Para: Gelirinizde artış olabilir. Beklenmedik bir para ile hayatınız değişebilir. Paranızı çar çur etmeden elinde tutmak isteyebilirsiniz. Ağustos ayında büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Alacaklı olduğun kişiler varsa paranızı alabilirsiniz.

Kişisel gelişim: Kendinizi yenileyeceğiniz bir yıl. Hayalleriniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki sınandığınız şeylerden ders alabilir ve bu durum büyümenize yardımcı olabilir.

Kariyer: Bu yıl hayallerinize biraz daha yaklaşıyorsunuz.  İş alanlarınız genişliyor. Önünüze yeni projeler çıkıyor. bu projeleri iyi değerlendirirseniz bu sizi Önemli noktalara taşıyabilir. Ayrıca Bazı gizli düşmanlarınız, sizi yolunuzdan saptırmak isteyen insanlar olabilir, dikkatli olun.[nav id=”balik”]


BALIK   (20 ŞUBAT – 20 MART)

Başarı Burçları Network Okulu

Zodyak’ın ağlak burcu. Evet. Balık burcu dendiğinde akla ilk gelen fazla duygusal ve hayalci olması. Bir Balık erkeğini kız arkadaşım benim balık burcu olduğumu öğrendiğinde annemmiş gibi davranmaya başladı diye şikayet ederken bulabilirsiniz. Mantık dendiğinde o da neymiş diyerek şaşkın şaşkın bakarlar. Evet mantıkla değil duygularıyla hareket ederler ama bir kriz anında öyle bir önerilerde bulunur ki herkesin ağzını açık bırakır. Mantıklı konuşmalarıyla özellikle her şeyi ben bilirim havasında olanları şoka uğratır. Bugün Ben Nijerya’ya gideceğim deyip de ertesi gün Sibirya’ya giden Balık burcundan başkası olamaz. Arkadaşlarıyla ateşli ateşli kavgaya gidip kavga esnasında aradan kaybolup saklandığı yerden kavgayı izleyen, ailesine küstüğünde gün boyu gardıroba saklanıp kendisini aratan, nadiren konuşsa da yazmayı, çizmeyi çok seven Balık burçları, bakalım bu yıl sizi neler bekliyormuş?

Vay bee… Hadi yaşadınız. Tepe evinizde Jüpiter var. Jüpiter size tepsiyle iş imkanları sunuyor. Kariyeniz de yükselmenizi sağlıyor. Ama bir de kötü bir haberim var. Maalesef Neptün Jüpiter’le kare açı yapıyor. Yani bu kendi kendinize: “Acaba doğru işte miyim? Doğru mu yapıyorum?” diye sorgulatacak. Herkes sizi yukarıya çekmeye çalışırken siz kendi sularınızda boğuluyorsunuz. Bunu yapmayın. Jüpiter o kadar çok fırsat sunacak ki tam nokta atışları yapacak. Şansınız bu yıl açık olacak. Lakin Neptün’ü dinlemezseniz. Kafanızı yerden kaldırıp göğe bakın, Jüpiter’e kulak verin.

İlişkiler: Yeni arkadaşlar, yeni çevreler edineceksiniz. Özlemini çektiğiniz aşklar kapınızı çalabilir. Farklı bir sosyal ortamda hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki sorunları çözme yoluna gideceksiniz. Böylece ailenizle ilişkiniz pozitif olacak.

Sağlık: Aman sağlığa dikkat. Maalesef bu yıl kariyerdeki şansınız sağlıkta yok. Sağlık açısından riskli bir yıl. Sağlığınızla ilgili şüpheleriniz varsa kontrol ettirin.  Çünkü Neptün yine rahat durmuyor. Gözlerinize perde çekiyor. Gördüğünüz şeyi görememenize neden oluyor.

Para: Kredi, borç gibi ödemelerin bitebilir. Kazancın artabilir. Yapacağın seyahatler gereksiz harcamalara sebep olabilir. Dikkatli harcama yapmalısınız.

Kişisel gelişim: Bu yıl değişim ve gelişim yaşayacaksınız. Hedef planlamaları yapıyorsunuz.

Kariyer: Emeklerinizin karşılığını alma zamanı geldi artık. Şanslı ve bereketli bir yıl olacak sizin için.  İşinde güçlü olan, kariyeri olan insanlarla vakit geçireceksiniz. İşsiz bir Balıksanız hayalini kurduğunuz işi elde edebilirsiniz.