Network Marketing’e Yönelmenizi Sağlayacak 13 Sebep

Gerçekçi olalım ve bu örnekte yalnızca ciddi olarak katılan insanları sayalım. 

Zenginleşmek için meşru bir yol arıyorsanız, network marketing uygun bir seçenek olabilir. Neden network marketingin uzun vadeli olarak gerçekleştirmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Öyleyse, endüstrinin gerçekliğini incelemek ve ona mantıklı bir bakış açısıyla bakmak için bir dakikanızı ayırın. Tüm zamanların önde gelen network marketing düşünürlerinden Jim Rohn, şöyle demiştir:

“İşinizde çok çalışırsanız iyi bir yaşam sürdürebilirsiniz, kendiniz üzerinde çok çalışırsanız ve bir servet inşa edersiniz.”

Tüm aşağılayıcı anlatımlar, kötü tanıtımlar ve sadece network marketing’e yönelik genel olumsuz çağrışımlar, bazı insanların hiç düşünmenden bu sektörden kaçmasına sebep oluyor.

Network Marketinge Yönelmenizi Sağlayacak 13 Sebep

Dolara para yatırmaktan bıktınız mı? Kaldıraç şansı olmayan ve (varsa) büyüme potansiyeli az olan yatırımlarla yaşamaktan yoruldunuz mu? Ya da sadece kendiniz ve aileniz için daha büyük planlarınız var ve ihtiyacınız olan tek şey doğru finansal aracı bulmak. Gerçekten zeki bir insan, kararlarını vermeden önce tüm ilgili bilgilere bakar. Biraz derine inip network marketingin dönüşümsel zenginlik yaratmak için en iyi fırsat olmasının nedenlerinden bazılarına bakalım:

Hayatınızı Gerçekten Değiştirmek Yeterli ve Radikal Bir Yol

Sizce “Normal bir iş” nedir? Normal bir iş, 40 yıldan fazla bir süredir çalıştığın meslekte, sadece faturaları ödeyecek kadar para kazandığınız iştir. Bu yüzden işiniz için tutkulu olmayabilirsin.

Şanslıysanız, belki birkaç oyuncak almaya ve tatile çıkmaya yetecek kadar para kazanabilirsiniz. Son zamanlarda yapılan bir ankete göre, dünya genelinde insanların %85’i işlerinden nefret ediyor. Japonya’da, halkının %94’ü sürekli işle meşgul olduğundan durum çok daha kötü. Eğer şu an işinizden nefret etmiyorsanız, o zamanlar bu dünyadaki nadir kişilerden birisiniz demektir.Bu üzücü de olsa sonuçta gerçek. Yaşamınızı, statünüzü değiştirmek istiyorsanız, gerçekten fark yaratacak radikal bir karar almanız gerekecektir.

Evet, hayatınız boyunca bütçe planı yapıp, her kuruşunuzu biriktirip zengin olmaya çalışabilirsiniz. Ama yaşlandığınızda ve fırsatlarınız elinizden kayıp gidince, hayatınıza ve yaptıklarınıza bakıp ve neden daha büyük adımlar atmadığınızı düşünüp üzülme ihtimaliniz çok yüksek. Günümüzün en büyük, en parlak ve en başarılı insanlarına bakın, eski iş kafasına uymuyorlar.

“Her şeyin eskisi gibi” olduğu fikrini yutmuyorlar. Dışarı çıkıyor ve hayata bakıyorlar! Öğretilenlerin dışında düşünmekten veya risk almaktan korkmuyorlar. Mark Zuckerberg, milyar dolarlık şirket sahibi olmasına rağmen çalışırken bir tişört ve kot pantolon giyiyor. Facebook‘u başlattığında, küçük bir gelirle idare mi etti veya emeklilik için para biriktirmeye mi çalıştı? Kesinlikle hayır!

Devasa bir ağ kurduğunu biliyordu. Kendi kendine kâr yaratacak kâr odaklı, karmaşık bir ağ. Bir vizyonu vardı. Network marketing de iş için aynı vizyonu gerektiren ve geleneksel olmayan düşünce sistemi gerektirir. Size büyük kar potansiyeli ve yaşamınızı değiştirebilecek işler yapma fırsatı verir. Sadece pazarlama ve sosyalleşme ile kaldıraçlarınızı kullanarak sıfırdan bir imparatorluk inşa edin. Sonra emeğinin meyvelerinin tadını çıkar.

Randy Gage’ten Korku Üzerine Bir Hikaye >>

Taahhüt İle Başlayabilirsiniz

Şöyle bir düşününce, pazarlama ağı çok kalabalık görünüyor olabilir. Bu doğru görünse de algı aldatıcıdır. Network marketingde yüzlerce insan var. Ancak buna gerçekten kendini adayan çok az insan var.

Büyük kazanç sahiplerini diğer insanlardan ayıran şey özveri ve bağlılıklarıdır. Bu, network marketingin harika bir finansal araç olmasının diğer bir nedenidir. Gerçek rekabet göründüğü kadar değil. Tecrübelerime göre, bir şirkete veya kuruluşa katılan çoğu insan başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapmıyor. Bu hemen hemen her sektörde geçerlidir; ancak özellikle çok katlı pazarlamada giriş engeli çok küçüktür.

Bununla birlikte, network marketingde bir işletme sahibi gibi davranırsanız, emeklerinizin karşılığını alırsınız (geleneksel işletmeye göre çok daha fazlasını). Kalabalık hissine rağmen, gerçekten işine kendini adayan kişiler o kadar da kalabalık değil. Geniş bir açıdan bakarsak, network marketing çok genç bir ekonomik çerçevedir. Ve halkın algısı henüz olgunlaşmadı. Sorun şu ki, herkes bir yöne giderken ve doğru yöne hareket etme cesaretine sahip misiniz? Earl Nightingale;

“İnsanların çoğunluğunun ne yaptığını inceleyin ve tam tersini yapın ve yaşadığınız sürece muhtemelen hiçbir zaman yanılmayacaksınız…”

En Çok Zaman Harcadığınız 5 Kişinin Ortalamasısınız

Bu alıntı Jim Rohn’dan Tim Ferriss’e ve hatta Tony Robbins’e atfedilmiştir. İlk kim söylediyse (muhtemelen Rohn) doğru. Network marketing arenası, size yardım edebilecek ve size meydan okuyabilecek hedef odaklı insanlarla kendinizi uyumlaştırma fırsatıdır. Network Marketing kendinizi; sızlanan ve şikâyet eden; ama hiçbir şekilde çözüm bulamayan insanlarla çevrelemek yerine, sizi başarıya itecek insanlarla bağlantı kurmak için bir platform sağlar.

Bunlar, dünyada bir şeyler inşa edebilen insanlardır ve network marketing sektörü sizi bu insanlarla bir araya getirir. Yani herkes herkesin başarısından faydalanır. Büyük bir organizasyon oluşturmasanız bile, sadece bağlantılar için network marketinge dâhil olabilirsiniz ve burada başarılı insanlarla tanışabilirsiniz.

Yaşamı farklı seviyelerde yaşayan insanları tanıma fırsatınız var. Yılda bir milyon doların üzerinde saf kar elde eden insanları tanımaya başladığınızda (onları gerçekten tanıdıkça) bakış açınızı değiştirir. Neyin mümkün olduğunu hakkında düşünceleriniz değişir. Cevap istediğiniz soruları değiştirir. Zihniyetiniz değişir.

İçinizde kilitli hedefler, vizyon, beceriler ve yetenek var mı? Hayallerinizi kovalamak ve bolluk dolu bir hayat yaşamak mı istiyorsunuz? Fakat yaşama şekliniz ve mevcut ortamınız sizi engelliyor mu?

Vasat olmayı bırakıp bir şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. Bilin bakalım değişim nasıl başlar? Kendiniz değiştirmediğiniz sürece hiçbir şey değişmeyecek! Newton’un atalet yasası, hareket halindeki bir nesnenin hareket halinde kaldığını ve dinlenme hâlindeki bir nesnenin dinlenmeye devam ettiğini belirtir:

Değişim için kuvvet uygulamanız lazım!

Süreci başlatmak için bir şeyler yapmanız ve süreci devam ettirmek için her gün bir şeyler yapmanız gerekecek. Kendinizi büyük düşünürlerle, girişimcilerle kuşatın. Bunu yaparsanız, düşünce yapınız değişecek ve geliriniz de dâhil olmak üzere tüm hayatınız bu değişimi takip edecek.

Hangi Tür Girişimcisiniz >>

 Ağ Pazarlaması, Belirsizliği Azaltır

Bu günlerde, geleneksel bir işte refah aramak, ıssız bir yol üzerinde bir otostop çekmek gibidir. Bir kamyon şoförü sizi alabilir; ancak dışarıda birçok kötü insan var ve bunu çok geç olmadan anlayamazsınız.

Firmanız iflas edebilir, ani bir küçülme yaşanabilir ya da patronunuz nedensizce sizi işten çıkarmaya karar verebilir. Bu, network marketingin diğer işlerden daha iyi bir seçenek olmasının en büyük nedenlerinden biridir. Mevcut işinizdekinden farklı olarak belirsiz bir geleceğe ve belirsiz bir emekliliğe bağlı kalmak yerine birden fazla gelir kaynağınız olur. İş güvenliğinin 9-5 çalışmaktan geçtiğine inanıyorsanız, bir mağarada yaşıyor olmasınız.

“Network marketingde başarılı olacağınızı garanti edemezsiniz. Bu doğru, ancak işinizi veya aynı maaşınızı koruyacağınızı da garanti edemezsiniz.”

Büyük bir şirketin CEO’su değilseniz ve yılda 20 milyon kazanmıyorsanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için büyük bir adım atamanız gerekir… Ya da sadece küçük hayaller kurun, küçük yaşasın ve küçük adımlar atın. Düşük giriş maliyeti, düşük ek masraf ve büyük potansiyel kazanç, tam olarak network marketingin hayallerinizi hayata geçirmek için en iyi yol olmasının nedenidir.

Gurur duyabileceğiniz bir hayat… Ailenize yaşamak isteyeceğiniz, mutlu olduğunuz bir hayat. Pek çok insan iyi bir oyun hakkında sürekli konuşur. Ancak iş formalarını kirletme ve sahaya çıkmaya geldiğinde, çoğu insan korkularının kendilerini dikte etmesine izin verir.

Zaten Pazarlama Yapıyorsunuz

Gerçek şu ki, her gün pek çok gereksiz, bilinçsiz pazarlama yapıyoruz. Örnekleri;

  • Yeni aldığım ürün harika kesinlikle denemelisin.
  • Yenilmezler filmi harikaydı, sen gittin mi?
  • Ya da sosyal medyada gittiğiniz kafe, bar, spor salonların yerler etiketlerinde paylaşmanız…

Halihazırda yaptıklarınızı yaparak bir imparatorluk kurmanın, para kazanmanın zamanı geldi. Ayrıca, bugün network marketing fırsatları da sınırsız. İlgi alanınız ya da tutkunuz ne olursa olsun, size uygun bir şey bulabilirsiniz. İşletmenizi oluşturmak için tek bir yöntemle sınırlı kalmanıza gerek yok. Dünya çapında ölçekleme yeteneği sayesinde, tüm dünyada bir müşteri tabanı ve ekibi oluşturursunuz.

30 Yaşında 10 Milyon Dolar Kazandı | Başarı Öyküleri >>

Network Marketing Endüstrisi, Zihninizi Geliştirmenin Anahtarıdır

Para ağaçta yetişmiyor. Bu doğru; fakat birçok insanın davranışını yönlendiren korkulara sebep oluyor bu ve bunun gibi yorumlar. Bu korku temelli zihniyet ve çalışma ortamı potansiyelinizi açığa çıkarmanızı engeller. Zaten yetersiz olan maaşınızdan kısarak birikim yapmaya çalışıyor olabilirsiniz; ancak maaşınız hiçbir zaman yeterli olmayacak.

Tasarruf harika, bunu her zaman tavsiye ederiz. Ancak, değişmesi gereken arkasındaki zihniyet var. Zenginlik ve bereketli bir yaşam yaratmak istiyorsanız, zihniyette ciddi bir değişiklik gereklidir. Network marketing, zihniyet değişimi için mükemmel bir araçtır. Bu sektöre girdiğinizde, kendinizi daha büyük oynayan ve daha büyük düşünen insanlarla çevrelersiniz.

Bugün zihninize yeni düşünce tohumları ekmeye başlayın, yağmur bekleyin, teşekkür edin ve bol miktarda hasat yapmaya hazır olun. Network marketing, birden fazla gelir akışına sahip olmanızı sağlar. Network marketingde, geleceğin belirsizliğinden korktuğun için bir her ayırabildiğin parayı saklamak için savunmada yaşamak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, zor günler için size yardımcı olacak yeterince pasif gelir elde etmeye çalışın ve aynı zamanda rüyalarınızı gerçekleştirmek için çalışın (evsizler için bir ev inşa etmek gibi).

Başarılı Bir İş Kurmak Heyecan Verici

Hayat sıkıcı olabilir. Hem de cidden çok sıkıcı… Çoğu insan hareket etmiyor. Çok monoton ve sıkıcı bir düzenleri var. Böyle insanların her ay belirli bir miktar geliri olur ve maaşlarının yettiği ile yaşamaya çalışırlar. Hayatlarında heyecanlanmak için çok az şeyleri var. Network marketing heyecan verici bir endüstridir. Çok düşük riskli ve potansiyel getirisi çok büyük.

Bu benim için en heyecan verici şey. İnsanların hayatlarını tamamen değiştirdiklerini görmek istiyorum. Çoğu zaman, insanların işlerini büyütmek için içine hedeflediği kişisel gelişim, yaşamlarının diğer alanlarına da taşınır ve finansal hedeflerden başka hedefler oluşturmanıza neden olur. Sorun şu ki, bazen heyecan ve yutturmaca iç içedir. İşletmenizde yutturmaca kullanmamalısınız. Ancak bu, iş modelinin heyecanını benimsememeniz gerektiği anlamına gelmez.

Her Networkerin Okuması Gereken Kitaplar | Liste 2 >>

Güçlü İlişkiler Kurabilirsiniz

Bunun için fazla zaman harcamamazsınız. Ancak network marketingle ile ilgili en iyi şeylerden biri güçlü ilişkiler kurmaktır. Yeni insanlarla tanışıyorsunuz ama asıl önemli olan, hepinizin aynı hedefe doğru yürüyor olmanız.

Hayatı, diğer iş modellerinden daha samimi bir ölçekte gerçekleştirirsiniz. İnsanları gerçekten tanımaya başlarsınız ve onlarının zihinlerini kavrarsınız. Onlarla dünyayı gezersin, ailelerini tanırsın, umutlarını ve hayallerini tanırsın.

Tek Bir Gelir Kaynağı Hayatınız İçin Yetersiz

Bugün etrafınızdaki dünyaya hızlıca bir göz atın. Maliyetler artıyor, enflasyon ve gittikçe daha fazla aile borçla mücadele ediyor. Jet motoru hızında yaşam maliyeti artarken, ortalama kişisel gelir cılız ve tek pervaneli bir helikoptere benziyor.

Ailenizin refahını sağlamak için tek bir gelir kaynağına güvenemezsiniz. Sistem, insanları borç ve sıradanlık döngüsüne hapsetmek için kurulmuştur. Network marketing, mevcut maaşınızdan çok daha büyük bir gelir akışı elde edene kadar zaman içinde düzenli olarak uygulanabilen bir iş modelidir.

Bir hasata ihtiyaç duyduğunuzda ekim yapmazsınız. Ekim zamanı hasattan öncedir.

Gerçek servet yaratmak zaman, enerji ve çaba gerektirir. Network marketingin harika olmasının nedeni, çok fazla finansal risk olmadan finansal özgürlüğe yönelik çalışmanız olabilir. Mükemmellik, hayatımızın hiçbir alanında mümkün değildir. Ancak aileminiz finansal refahını iyi bir fikirle riske atamayız. Risk olmadan aynı pozitif nakit akışını yaratmayı tercih ederim. Network marketing riskten mahrumdur. Nakit akışını istiyoruz, ancak risk olmadan.

Kazançlarınız üzerinde tam kontrol sizde. Belki de hayatınızda değişim noktasındasınızdır? Belki de farklı düşünmenin ve size geçim sağlamaktan daha fazlasını sunan bir şey inşa etmenin zamanı geldi – hayatınızı değiştirme potansiyeli olan bir iş yaratın.

Takip Nedir? Nasıl Yapılır >>

Hayallerinizin Hayal Olarak Kalması Gerekmez

“Spekülasyon yapmadığın sürece biriktiremezsin.” Basitçe söylemek gerekirse, bir mucize için ve planlarınızın sihirli bir şekilde gerçekleşmesini bekleyemezsiniz. Hayallerinizin kapısını açmalı ve onları gerçeğe dönüştürmelisiniz.

Çok klişe geliyor, ama doğru. Yaptığınız seçimler ve gerçekleştirdiğiniz (ya da yapamadığınız) eylemler nedeniyle, şu anda bulunduğunuz yerdesiniz. Daha iyi bir yaşam istiyorsanız, farklı bir şey yapmalısınız. Hepimiz deliliğin tanımının aynı şeyi tekrar tekrar yaptığını ve farklı sonuçlar beklediğini duyduk. Bu yüzden farklı şeyler yapmadan farklı sonuçlar beklemekten vazgeçin.

Neyin mümkün olduğuna bir bakın. Gelecek on yıl boyunca sürdüğünüz yolda devam ederseniz ne beklemeniz mümkün ve makul? Şu anki işinizin size derinden arzu ettiğiniz hayatı vermesi mümkün mü? Network marketingde, en azından fırsatınız var. En azından mümkün!

“Neden pazarlama ağı?” Daha iyi bir soru… “Neden olmasın?” Neden hayallerinize en azından bir şans vermeyi denemiyorsunuz? Tekrar hayal etmeye başlayın. Hedeflerinizin ve hayallerinizin iş çabalarınızı desteklemesine izin verin.

İstediğiniz Hayatı İnşa Edebilirsiniz

Network marketingde herhangi bir kısıtlama yoktur. İşinizi, hayal edebileceğiniz herhangi bir seviyeye kadar büyütebilirsiniz.Tabi ki bu güçlü bir zihin gerektirir! Network Marketing’de herhangi bir ek maliyet yoktur, cinsiyet ödeme açığı yoktur, ayrımcılık yapılmaz, dil zorunluluğu yoktur ve deneyiminiz ve işiniz büyüdükçe geliriniz de katlanarak artar.

Doğru zihniyet ve cesareti olan herkes bir networker olarak başarılı olabilir. Hepimizin önünde engeller var. Network Marketing bu engelleri aşmak ve bunu yapmak için para almakla ilgilidir. Para kazanarak kişisel gelişim elde edebilirsiniz. Bu, bu endüstrinin bir ürünüdür ve bu sektördeki en çok kazananlara sorarsanız, en büyük avantajlardan biridir (finansal kazançlarından bile daha fazlası). Kendinizi nasıl tanımlarsınız? İstediğiniz hayat bu mu? Çocukken hayal ettiğin şey bu mu?

Ev Tabanlı İşlerde Hedeflerinize Nasıl Ulaşırsınız >>

Network Marketing, Size Yaşam Değiştirme Yeteneği Verir

Bunu sonuncusu için sakladım, çünkü Network Marketing endüstrisi ile doğrudan ilişkili görünmese de, bir pazarlama organizasyonu oluşturmanın en iyi nedeni budur. Network marketingin etrafınızdakilerin yaşamları üzerinde de ilginç bir domino etkisi vardır. Başarınız sayısız başka insanın hayatını iyileştirecek. Network marketing, ailenin, arkadaşların, tanıdıkların ve hatta yabancıların hayatlarına olumlu şeyler katacak geniş çaplı bir yoldur.

İşte bu sektördeki başarının başkalarının hayatlarına dokunmanıza yardımcı olacak birkaç yolu:

  • Finansal olarak: Buradaki açık, başkalarının finansal dünyalarını tamamen değiştirmelerine yardımcı olmak için liderliği sağlamanız ve öğretmenizdir. Ama daha fazlası var. Başarı, daha fazla kaynağa sahip olduğunuz anlamına gelir, böylece daha fazlasını verebilirsiniz (ailenize, caminize, kilisenize, sizin için değerli bir neden vb.)
  • Fiziksel: Sağlık ve beslenme ürünlerini tanıtırım. Dünyanın çoğunluğu yemek olarak midelerine çöp atıyorlar. Fiziksel sağlığımıza zarar veriyor. Doğal, yüksek kaliteli ürünler ve takviyeler, bu hasarın bir kısmını yavaşlatmanıza, durdurmanıza ve hatta geri çevirmenize yardımcı olabilir.
  • Duygusal olarak: İnsanlar acı çekiyor. Ümitsizlikle lanetlenmiş bir dünyada yaşıyoruz. Kötümser ve “hayatı berbat” bir insan olabirsiniz. Bu endüstri size umut ve hayata karşı  tamamen farklı bir bakış açısı kazandıracktır.
  • Manevi olarak: Dediğimiz gibi insanlar acı çekiyor. Bazen boşluğu her türlü şeyle (alkol, seks, uyuşturucu, iş vb.) doldurarak acı ile baş etmeye çalışırlar. Ancak bu boşluk asla doldurulmaz. Bunun nedeni boşluğun yaratıcımız tarafından oraya yerleştirilmiş olması ve yalnızca bir şeyin onu doldurabilmesidir…

Akıllıca Çalışın… Çok Değil

Bu bölüme başlamadan önce birkaç şeyi hızlıca açıklayalım;

  1. Ağ pazarlaması tembel insanlar için değildir.

Çok fazla zorlanmanız gerekecek. Zor iş sizi korkutuyorsa, bu sektör için uygun değilsiniz ve başarılı olamazsınız. Ama bu daha akıllıca bir iştir. Bunu diğer seçeneklerden ayıran şey, sıkı çalışmanızın zaman içinde nasıl size katkı sağlayabileceğidir.

2. Ağ pazarlaması kolay bir zenginlik değildir.

Kolay olsaydı, herkes yapardı. Ancak herkesin yeterli cesareti, kararlılığı ve zihniyeti yok. Yapanlar ve yapmayanları ayıran tek şey, zihniyet ve gerçek bağlılık eksikliğidir. Bunun yanında becerilerinizi geliştirin. Ağ pazarlaması, kilo vermeye benzetilebilir. Kilo vermek basittir. Harcadığınız enerjiden daha az kalori alın. Kilo vermek ister misiniz? Daha az yiyin, daha iyi yiyin ve daha fazla hareket edin. Bu kadar. Yazdığımızı yaparsanız, kesinlikle kilo vereceksiniz. Ama gerçekleştirmesi o kadar da kolay olmuyor.

3. Gelelim asıl konumuza

Bazen, kuşlar solucanı sadece erkenci oldukları için kaparlar. Söylediğimiz gibi, sağlam bir organizasyon kurduğunuzda, kaldıracınız devreye girdiğinden dolayı ağır kaldırma işleminiz sona erecektir.

Şimdi bir pazarlama ağı organizasyonu oluşturduğunuzu varsayalım. İşletmenize haftada 10 saat ayırmaya karar veriyorsunuz (hızlı gitmek istiyorsanız bu çok daha fazla olabilir, ancak bu, bu gösterim için matematiği basit tutar).

Gerçekçi olalım ve bu örnekte yalnızca ciddi olarak katılan insanları sayalım.  İstifa edenleri saymayacağız. Şimdi, ilk yılında bir grup insan koyduğunu, ancak en az senin kadar çok çalışan (haftada 10 saat) sadece 5 ciddi insanı kattığınızı varsayalım. Bu nedenle, birinci yıldan sonra, işinize ve gelirinizin büyümesine adanmış 60 saatlik bir işiniz var (haftada). (Bu 6 kişi – siz ve kattığınız 5 kişi) x haftada 10 saat, yani haftada 60 saat.

İnsanlarla Kolayca Nasıl Tanışırsınız >>

Bu insanların bazıları seninle aynı sonuçları alacak. Bazıları muhtemelen daha iyi, bazıları ise daha kötü durumda. Fakat hepsinin ortalamasının, sizinle aynı olduğunu varsayalım. Gelecek yıl, her biri çok çalışmak isteyen 5 ciddi insan buluyor ve siz de beş tane daha buluyorsunuz.

Network Marketing bir kaldıraç olduğundan, kaldıraç kullanarak gelirinizi arttırabilirsiniz. Şöyle söyleyen insanlar var; “Sadece 5 kişi al, onlarda 5 kişi alsın ve böyle büyüsün.” Network marketing içerisinde başınıza gelecekler asla böyle olmayacak!

Korkularınızın olması normal. İnsanlarla uğraştığınızı unutmayın. İnsanları işe alacaksınız ve bırakacaklar. Yavaş ilerleyecek kişileri işe alacaksınız. Veya çok hızlı gelişen insanları. Biri 3 kişiyi, diğeri 45 kişi getirecek. Günün sonunda, mesele şu ki, zaman içinde kaldıraçlı bir organizasyon kuracaksınız.

Kendi başına büyüyecek, rakamlar önemli değil. Organizasyonunuzun büyüme hızı, ekibinizdeki insanların kalitesi ve liderlik yeteneğiniz tarafından büyük ölçüde belirlenecektir.”

Bu fikir hakkında daha fazla konuşmak istiyorsanız, bize yorum göndermekten çekinmeyin. Bu fikir, bu sayfadaki diğer kavramlardan çok daha önemlidir! Bu iş sizi cesaretlendirecek. Böylece, zenginlik ve bolluk yaratırken, başkalarının hayatlarını zenginleştiren ve değerli sebepler için daha fazlasını yapmak için kendinizi hazırlayacaksınız. Bu yazımızı beğendiyseniz lütfen arkadaşlarınızla paylaşın.

Unutmayın, hiçbir şey değişmezse… hiçbir şey değişmez.